Náramek ZTRACENKA! O starost méně!

  g+   sdílet  

Kolikrát někdo z vás na koncertě Kašpárka v rohlíku slyšel z pódia: Maruška, 3 roky při tanci se ztratila mamince Janě. Čeká tady u pódia a pláče. Nebo v obchodním domě hlásí: Hugo se ztratil, čeká u informací, prosíme rodiče, aby si ho neprodleně vyzvedli. A o co jednodušší by bylo, kdyby Maruška i Hugo měli náramek se jménem a telefonním číslem na rodiče?
Neměli ZTRACENKU!

Dětské identifikační náramky jsou rodiči i pořadateli využívány stále častěji. Stávají se oblíbeným „doplňkem“ na různých kulturních akcích, při sportovních aktivitách, dětských dnech, v aquaparcích, v obchodních centrech, v hlídacích koutcích. Všude tam, kde je mnoho lidí, nebo kde se dítě tráví volný čas. Dětský identifikační náramek je právě ta maličkost, která Vám ušetří starosti a strach, kam se Vaše ratolest poděla, jestli je v pořádku.

S náramkem TUTU Band o starost méně! Opakovaně!

TUTU Band jsou identifikační náramky pro děti, které můžete používat opakovaně. Jsou certifikované Státním zdravotním ústavem, voděodolné, vizuálně atraktivní pro děti, velmi oblíbené. Dětský identifikační náramek TUTU Band je bezpečnostním prvkem, jak dítě ani sebe nevystavit zbytečnému stresu. Využívá se ve vzdělávacích institucích pro malé děti – školky, školy. Je promyšleným doplňkem i pro rodiče. Na identifikačním náramku TUTU Band najdete dvě informační pole pro vepsání jména a telefonního čísla, které pomůže k rychlému shledání s rodiči či jejich kontaktování.

Tutu Band

* dětský identifikační náramek, který můžete používat opakovaně
* uzávěr s dětskou pojistkou
* měkký vinyl, pevný, voděodolný
* plocha pro informaci (jméno a telefon)
* využití na dětských akcích, výletech, aquaparcích, zábavných parcích, dovolenkových pobytech, nákupních centrech, koncertech a všude tam, kde se může dítě zatoulat
* testován Státním zdravotním ústavem

zdroj: www.annaviktorie.cz

  g+   sdílet