Novinky a zajímavosti FSDays 2012

  g+   sdílet  

 

Pokud se vám nepodařilo FSDays osobně navštívit, můžete se nyní seznámit s alespoň základními novinkami, které tato akce přinesla.

ASM

Mezi dominantní oblasti činnosti patří poskytování komplexních služeb v oblasti sítí LAN/WAN. Již celá řada státních úřadů
a soukromých firem provozuje své informační systémy na sítích navržených a realizovaných autorizovanými partnery nebo přímo společností ASM spol. s r.o.

Společnost ASM je dlouholetým partnerem světových výrobců IT technologií a významným hráčem v oblasti projekce a realizace datových sítí. Jako garanci spolehlivého dodavatele technologií a služeb si dovolujeme uvést certifikace a statuty, kterých jsme držiteli.

Kamerové systémy XtendLan a PLANET hrají důležitou roli na trhu zabezpečovací techniky. Kamery od ASM s.r.o. nyní střeží mnoho objektů, od těch nejjednodušších po složité systémy na základě propracovaného systému LanVision. Společnost se zabývá kompletními návrhy, instalacemi, samostatným prodejem koncovým zákazníkům, montážním firmám, i distributorům. Pro Všechny nabízí ASM s.r.o. zajímavé podmínky s přidanými službami.

S kamerovými systémy souvisí i další z hlavních oblastí nabízených prvků. Jedná se o analogové a IP přístupové systémy.

Videovrátní XtendLan, které nabízí společnost ASM s.r.o. již několik let, nabízí partnerům spolehlivý nástroj pro vybudování moderního přístupu do rodinných i panelových domů. Stejně tak je možno vybudovat zároveň funkční a reprezentativní přísup do firemních prostor menších i větších společností.

Euroalarm

Micra – Alarm na který máte

Společnost EUROALARM představuje systém MICRA, novinku na trhu v oblasti zabezpečení malých objektů. Výrobcem tohoto zařízení je evropská renomovaná společnost SATEL a touto novinkou chce nabídnout profesionální zabezpečení objektů, jako jsou zejména: byty, malé rodinné domy, garáže, chaty, chalupy, obchody, restaurace, sklady apod.

Výhody systému MICRA:

nízké pořizovací náklady, rychlá a čistá montáž, jednoduché ovládání (bezdrátovou klíčenkou, klávesnicí nebo mobilním telefonem), možnost připojení drátových i bezdrátových detektorů, informace o objektu na mobilní telefon (SMS) nebo PCO (GPRS), možnost, ovládání zařízení v objektu pomocí SMS povelů, pro montážní firmy zajistíme odborné školení zdarma.

Více informací lze čerpat na www.jecaschranit.cz.

EUROLAMP

Guard Trooper – multifunkční přístroj (svítilna)

Nejnovějším produktem společnosti EUROLAMP je multifunkční přístroj (svítilna) Guard Trooper. Jedná se o velmi vyspělé zařízení, které díky své univerzálnosti nemá ve světě konkurenci. Toto multifunkční zařízení  nahrazuje několik přístrojů a pomůcek, které by jinak policista či voják, musel nosit na sobě a které by jej zbytečně zatěžovali. Výrobek nahrazuje funkci svítilny, stavěcího terče, čtečky falešných dokladů a bankovek, stroboskopu na dezorientovaní pachatele a v případě nehody i výstražného majáku pro označení místa nehody.

Největší výhodou Guard Trooperu  je možnost jednoduchého upevnění  na kapsu či poutko na hrudi a tím uvolnění rukou policisty
k provedení zákroku, zneškodněni pachatele a přitom neustálého nasvěcování prostoru či objektu před sebou. Policista má tak neustálý přehled o dění před ním, aniž by musel držet svítilnu v rukou. V současné době se musí policista rozhodnout, zda těsně před zákrokem v temných podmínkách upustí svítlnu (tím ztratí přehled o pachateli) nebo zbraň.

Guard Trooper se stal okamžitě, po uvedení na trh, žádaným pomocníkem ozbrojených složek po celém světě. Kromě většiny evropských Policií, vojenských policií a vojáků, jsou tímto výrobkem vybaveni policisté v USA, Mexiku, Kataru, Kuvajtu, Sýrii.

Od svého vzniku se Společnost Eurolamp s.r.o. zabývá výrobou a prodejem přenosné osvětlovací techniky. V tomto oboru zastupuje na českém trhu nejprestižnější značky z celého světa, jako jsou SureFire, Streamlight, Nightsearcher a DEBEN. Specializuje se na dodávky profesionálních svítilen do ozbrojených státních složek (Policie, Armáda, Vojenská Policie, Hasiči), soukromých bezpečnostních agentur, odborné veřejnosti, ale nabízíme i svítilny pro outdoor a hobby.

 

Insight Home

Nová řada panelů AMX Modero X Series

Na výstavě FSDays 2012 představuje Insight Home novou řadu panelů AMX Modero X Series. Přijďte se pokochat více než dvaceti palcovým panelem,ze kterého se dá ovládat celý dům jedním dotykem prstu.

 

 

 

 

Společnost Insight Home vyvíjí systém inHome, jehož základem je americký systém AMX. Filosofie AMX je jednoduchá: 1. vyvíjet
a vyrábět jen ty produkty nebo komponenty, které mohou dosáhnout špičkové světové úrovně, 2. být dostatečně otevřenou platformou, která umožňuje integraci produktů a použití řešení od jiných dodavatelů. Díky této otevřenosti inHome AMX je
v Centru inovací na systém napojen zabezpečovací systém, kamerový systém, komunikační systém, vytápění, příjezdová brána, domácí spotřebiče, osvětlení, bazén a jezírko, meteorologická stanice, závlahový systém a distribuce audia a videa. Veškeré funkce domu je možno ovládat z dotykových panelů AMX nebo pomocí iPadu a iPhone. Stejný komfort ovládání, který jev domě, je dostupný odkudkoli na světě, kde je připojení k internetu.

inHome AMX je koncipován jako zcela modulární a nadstavbový systém. V praxi to znamená, že se dá pořizovat postupně po jed­notlivých modulech a v případě jeho výpadku je možno ovládat všechna zařízení v domě konvenčním způsobem. Nejedná se tedy o sběrnicový systém, který při porušení sběrnice přestane zcela nebo částečně fungovat.

 

Schneider Electric

„Společnost Schneider Electric se veletrhu FSDays účastní pravidelně už od prvního ročníku. Letos nás k účasti přimělo atraktivní spojení veletrhu s Mezinárodní konferencí bezpečnostního managementu. Od tohoto spojení očekáváme vyšší účast odborné veřejnosti a možnost prezentace širší skupině návštěvníků.“

Za Schneider Electric,

Robert Šimčík, Produktový manžer – Technologie budov

Schneider Electric  prezentuje na FSDays 2012 hlavní novinky z oblasti kamerových systémů Pelco by Schneider Electric. Značka Pelco je nejen etalon kvality ,ale rovněž lídr v oblasti inovací a technologického pokroku. Schneider Electric zve všechny nadšence
i odborníky, kteří si nechtějí nechat ujít nejnovější trendy v oblasti security jako jsou nejnovější termokamery, novou technologii SureVison a další.

 

 

Telmo

Společnost Telmo přichází s inteligentními trezory

Společnost Telmo přináší v oblasti zabezpečení a správy přístupu zcela nové řešení. Letos v létě  začíná na český trh distribuovat inteligentní elektronické trezory Traka. Tyto systémy přináší široký potenciál pro využití k řízení a kontrole přístupu a naleznou široké uplatnění i ve správě přenosných zařízení.

Na trhu se tak objeví mimo jiné i inteligentní elektronické trezory na notebooky vybavené RFID čtečkou, umožňující uložené přístroje označit unikátním kódem. Trezor je tak schopen notebooky přesně identifikovat a po dobu uložení dokonce nabíjet pomocí vestavěné nabíječky.

Uživatelé se do trezoru přihlašují PIN kódem, čipovou kartou nebo otiskem prstu. Identifikační systém je možné integrovat do stávajícího řešení bez nutnosti zavedení nových bezpečnostních prvků. Jednotlivým osobám lze přiřadit různé stupně oprávnění
a povolit jim přístup pouze do potřebných částí trezoru. Každý přístup do trezoru se přitom zaznamenává do databáze
a administrátor systému tím získá úplný přehled nad tím, kdo si v kterýkoliv okamžik daný obsah vypůjčil. Podstatný segment produktů Traka tvoří inteligentní klíčové trezory, kde jsou místo klasických bezpečnostních schránek zakomponované pozice pro uzamčení důležitých klíčů. Tato modifikace nalézá široké uplatnění při správě přístupů, ať už do střežených prostor, datových
a monitorovacích center nebo případně k vozovému parku. Více informací o inteligentním řízení přístupu a elektronických trezorech Traka naleznete na internetové prezentaci www.traka.cz.

 

Společnost Telmo podepsala partnerskou smlouvu se společností ESSER na implementaci EPS řešení FLEX ES

Společnost Telmo zabývající se systémovou integrací bezpečnostních systémů podepsala partnerskou smlouvu se společností ESSER Honeywell Life Safety Austria GmbH na imlementaci nejvyšší řady zabezpečovacích systémů EPS pod názvem FLEX ES

Systémy Flex ES otvírají nové možnosti při projektování systémů elektronické požární signalizace propojující detekční i evakuační technologie a nahrazují tak tradičně používané ústředny EPS. Svou technickou modularitou i softwarovou konfigurovatelností značně rozšiřují potenciál v oblasti instalací nových a moderních systémů požárního zabezpečení. K této nové řadě ústředen lze připojit až 2286 detekčních hlásičů, několik druhů ovládacích panelů a zobrazovacích jednotek, včetně výstupních zařízení sloužící ke spuštění automatických hasicích zařízení, uzavření prostoru pro zamezení šíření ohně, uzavření rizikových rozvodů  nebo naopak otevření únikových východů a zároveň přivolání složek hasičského záchranného sboru.

  g+   sdílet