Společnost Schneider Electric představuje nový vysokorychlostní kamerový dome systém Spectra HD 1080p PELCO

  g+   sdílet  

Společnost Schneider Electric nabízí novou výkonnou kameru Spectra HD 1080p s bezkonkurenční kvalitou obrazu

Společnost Schneider Electric dnes uvádí na trh nový dome systém Spectra High-definition (HD) 1080p Pelcood Pelco by Schneider Electric, vyznačující se jasnějším zobrazením s vyšším rozlišením, aniž by tato změna měla negativní dopad na výkon kamery při nízkém osvětlení či její programování. Řada kamer Spectra je základním kamenem bezpečnostních aplikací téměř 20 let a vyznačuje se jedinečnou spolehlivostí, technologií řízení/kontroly a kvalitou obrazu.
Kamera Spectra HD 1080p Pelco, která je určena profesionálům z oboru bezpečnosti vyžadující nejlepší kvalitu obrazu, je postavena na platformě technologie,  Sarix a jedná se o  plně digitální systém, který  umožňuje rozlišení 2.0 megapixelů, vysokoprofilovou kompresi H.264 a obsahuje zabudovanou analytiku.

Klíčové vlastnosti nového systému Spectra HD 1080p zahrnují:

Nejlepší kvalitu obrazu: Spectra HD 1080p nabízí nejčistší možné zobrazení s 1/2.8-palcovým Exmor CMOS imager s integrovaným optickým zoomem 20x, umožňujícím rozlišení 2.0 megapixelů (1920×1080 při 30IPS).

Technologie Sarix v jeho jádru: Postavená na platformě technologie Sarix, obsahuje duální procesor vytvořený pro garantované toky a vysoký profil H.264, který je o 10% výkonnější než základní profil H.264, za účelem dosažení efektivnější komprese. Sdílení společného prohlížeče se všemi kamerami založenými na technologii Sarix představuje jednoduchou konfiguraci a umožňuje uživatelů získat rozšířený kontrolu nad nastavením panoramatického záběru a náklonu prostřednictvím prohlížeče.

Pevný závěsný design, opticky perfektní kopule: Pevný závěsný design kamery Spectra HD 1080p eliminuje nepatrné vibrace při náročných instalacích a tím zajišťuje lepší obraz. Opticky perfektní kopule poskytuje dokonalou kvalitu obrazu po celou dobu sledování systému.

Zabudovaná analytika: Systém Spectra HD 1080p přichází s výkonnou řadou pokročilých analytik zabudovaných do kamerového systému, včetně funkce Object Tracking (sledování objektu), která umožňuje uživatelům rozpoznat velikost objektu zájmu a sledovat předmět pomocí plné 360-stupňové rotace kamery. Ostatní analytické nástroje zahrnují funkce Abandoned Object (opuštěný objekt), Adaptive Motion (adaptivní pohyb), Camera Sabotage (sabotáž kamery), Directional Motion (směr určující pohyb), Loitering Detection (pomalý pohyb), Object Counting (počítání objektu), Object Removal (odstranění objektu) and Stopped Vehicle (zastavené vozidlo).

“Uvědomujeme si, že pro naše zákazníky není nic důležitějšího než kvalita zobrazení a proto kamera Spectra HD 1080p nabízí nejčistší možné zobrazení,” uvádí Jaroslav Žlábek, ředitel Schneider Electric v ČR a na Slovensku. “Spectra HD 1080p je ideální volba pro takové instalace, od kterých je vyžadován vysoký výkon, HD PTZ dome.”

S portfoliem kamerových produktů Pelco, je společnost Schneider Electric světovým leaderem v oblasti designu, rozvoje a výroby kamerových bezpečnostních systémů. Spectra HD 1080p staví na dlouhodobé historii obrazové dokonalosti, která učinila kamery Spectra jedny z nejdůvěryhodnějších vysokorychlostních dome kamerových systémů v oboru, které střeží a chrání řadu světově vzácných dominant. Nový systém je dostupný ve vnitřním i venkovním provedením a je ideální pro jakékoli prostředí. Společnost Schneider Electric právě nyní přijímá objednávky na systémy Spectra HD 1080p (modelová řada S5220) a s expedicí začne pak 18. ledna. Pro více informací ohledně kamerových dome systémů Spectra navštivte internetové stránky:  http://svetvbezpeci.cz/pe_app/clientstat/?url=www.pelco.com/spectra.

O společnosti Schneider Electric

Společnost Schneider Electric, světový expert na ovládání energie, patří k průkopníkům úsporných energetických řešení. Podniká ve více než 100 zemích. Nabízí integrovaná řešení napříč různými segmenty trhu. Zaujímá přední pozici v energetice a infrastruktuře, automatizovaných systémech pro průmysl a budovy a datových centrech. Silnou pozici má také v domovních elektroinstalacích. Společnost se zaměřuje na to, aby energie byla bezpečná, spolehlivá, efektivní, výkonná a ekologická.
Firma má více než 130 000 zaměstnanců. V roce 2011 dosáhla obratu 22,4 miliardy eur.
Více informací lze získat na www.schneider-electric.com

  g+   sdílet