Použijte vhozový trezor!

  g+   sdílet  

DETAIL

 

Vhozové trezory jsou specifickým prostředkem v případech, kdy chceme zajistit, aby vhozené předměty nebylo možné následně bez otevření trezoru vyjmout. Nejčastějším případem tak bývají místa, kde chceme bezpečně uložit cennosti a chránit je tak proti zcizení v rizikových provozech.

Jsou tedy nejčastěji vybaveny otvorem co nejmenší velikosti a zajištěny dalšími opatřeními, aby byla zaručena jejich dostatečná bezpečnost. V případech, kdy je ukládání předmětu do trezoru zajištěno pouze vhozovým otvorem, jedná se o necertifikovaná zařízení. Pro ukládání vyšších hotovostí slouží trezory depositní, s důmyslně konstruovaným vhazovacím zařízením. Tyto trezory jsou většinou certifikovány do I.-III.bezpečnostní třídy. Jednou z možností jak ochránit vhozený předmět je využití výsuvné (i zamykatelné zásuvky), u které se následným zasunutím předmět propadne do prostoru níže.
Menší vhozové trezory najdou užití v restauračních provozech i trafikách, s většími se setkáme nejčastěji například na čerpacích stanicích. Často jsou trezory vybaveny i zámkem s časovým zpožděním, kdy k jejich otevření od zadání číselného kódu dojde až s předem definovaným časovým zpožděním. Existují i varianty, kdy vhazování do trezoru probíhá přes zeď. Hmotnostní rozpětí této kategorie trezorů je od několika málo kilogramů u jednoduchých vhozových sejfů až po i více něž půl tunová zařízení. Bez rozdílu váhy je ovšem potřeba kvalitně přikotvit i ty nejtěžší do zdi, či podlahy.
VHOZ1
Výbornou ukázkou bytelného avšak cenové dostupného vhazovacího sejfu velikosti 40 x 30 x 25 cm je trezor BH. Je osazen dvouplášťovými dveřmi, čelní deska sejfu stejně jako přední plát dveří z masivní osmimilimetrové, laserem opracované kvalitní oceli. Přední, laserem řezaný vhazovací otvor má rozměry 10 x 215 mm a umožňuje ukládání
dokumentů až do formátu A4. Vhazovací sejfy jsou využívány v restauracích, trafikách, sázkových kancelářích a čerpacích stanicích. Trezor je osazen kvalitním certifikovaným zámkem vyráběným v Německu. Ocelový hřeben zabraňuje vytažení vhozeného předmětu. Trezor je připraven na kotvení do podlahy. Lze jej rovněž osadit i s kvalitním
elektronickým zámkem.

Informujte se na novetrezory.cz
DETAIL_

VHOZ

 

VHOZ_VN

  g+   sdílet