Protipožární a bezpečnostní veletrh na podzim opět v pražských Letňanech

  g+   sdílet  

FSDays_2013-logo_grafika

Prague Fire & Security Days 2013 (FSDays 2013), již tradičně pro obory FIRE&SECURITY, IT PROTECTION, SAFE TRAFFIC, RESCUE PRAGUE a INTELIGETNÍ BYDLENÍ, se uskuteční ve dnech 17. – 21. 9. 2013 v PVA EXPO PRAHA opět souběžně se stavebním veletrhem FOR ARCH 2013.

I v letošním roce se návštěvníci mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů bezpečnostní techniky systémů a služeb mohou těšit na řadu zajímavých novinek. V tuto chvíli můžeme potvrdit exkluzivní umístění FSDays 2013 v hale č. 4, která je nejnovější a nejmodernější výstavní halou ve veletržním areálu PVA Letňany. Expozice vystavovatelů FSDays, prezentujících zabezpečovací techniku, systémy a služby, tak budou navíc v bezprostřední blízkosti firem z příbuzných oborů – inteligentního bydlení, ale i digitální domácnosti a elektro – partnerského veletrhu For Arch.

Hlavním tématem 5. ročníku FSDays 2013 je „Digitální bezpečnost“.

IMG_8392a

Za dobu svého trvání si FSDays získalo pověst kvalitního odborného veletrhu, jehož úlohou je představovat nejnovější trendy, postupy a systémy pro zabezpečení, ostrahu a ochranu objektů, systémy pro inteligentní budovy, ochranu dat a informací, bezpečnost v dopravě, kybernetickou bezpečnost, ale i možnosti materiálně-technického vybavení pro záchranáře a prostředků pro zvýšení bezpečnosti státu. FSDays nabízí zcela ojedinělé oborové propojení bezpečnosti se stavebnictvím a ve spojení s největším a nejnavštěvovanějším stavebním veletrhem v ČR – FOR ARCH se stává místem pro kvalitní a prestižní prezentaci nejnovějších bezpečnostních systémů zástupců jednotlivých značek v moderním, největším pražském veletržním areálu.

Projekt je určen především pro odbornou veřejnost ‐ stávající i potencionální, nové obchodní partnery, se zvláštní pozorností věnované stavebnictví, ochraně budov a objektů, tj. zabezpečovací technice, protipožární ochraně a v letošním roce ještě výrazněji systémům pro inteligentní budovy.

FSDays 2013 se uskuteční pod záštitou Ministerstva vnitra ČR, Ministerstva dopravy ČR a Hlavního města Prahy. Ke spolupráci a partnerství na přehlídce byly přizvány a osloveny i další instituce, složky státu
a profesní sdružení.

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se FSDays jsou průběžně uváděny na stránkách www.fsdays.cz.  

  g+   sdílet