Pult Centralizované Ochrany – Tichý hlídač

  g+   sdílet  

Dobrá zpráva na začátek: Krádeže v rodinných domech nastoupily klesající tendenci. A teď zákonitě musí přijít zpráva špatná. Počet krádeží v bytech stoupá. To by mohl být problém, pokud pracujete dlouho do večera nebo naopak není celý den nikdo doma.

Přijít domů z práce a zjistit že Váš domov byl vykraden, to jistě není nic příjemného. Dalo se tomu nějak zabránit? Jistě, mohli jste požádat sousedy, ať se Vám na byt občas podívají. Ale i sousedi musejí občas někam odejít. Proto se nabízí ještě jedna možnost. Svěřit svůj byt pod nepřetržitý dohled bezpečnostní agentury.

rth foto

 

Pult centrální ochrany je zabezpečovací produkt nabízený soukromými bezpečnostními společnostmi. Společnost má vybudované dispečerské stanoviště, které sleduje pohyb v objektu v době Vaší nepřítomnosti a v případě narušení bezpečnosti je schopno vyslat vlastní zásahovou jednotku nebo přivolat policii a společně s ní se snaží narušitele dopadnout.

 

rth foto II

 

Společnost RTH Security nabízí produkt s názvem RTH Pohoda, který vychází z osazení EZS Satel Micra, klávesnicí a jedním PIR detektorem, což plně dostačuje k pokrytí většiny bytů v patrech, kde je třeba střežit cca dvě místnosti.

  g+   sdílet