Listinám a dokumentům je nejlépe v trezoru.

  g+   sdílet  

trezor

Při vyslovení slova trezor každého napadne spojení se slovem peníze, šperky a cennosti.

Samozřejmě trezor je určen pro bezpečné uschování hotovostí, šperků a cenin, ale hlavním úkolem trezoru nebo sejfu je zabezpečit a ochránit před nezvanými návštěvníky našich domovů naše doklady, pojistné smlouvy, nájemní smlouvy, nabývací listiny a dokumenty, doklady od vozidel, cestovní doklady, zbrojní průkazy, doklady od zbraní a mnoho jiných našich osobních dokladů, jejichž jsme držiteli a vlastníky.

Ztrátou těchto nejrůznějších dokladů nám vznikají nesmírné potíže s úřady, ale hlavně nám vzniká nutnost obnovy a vystavení duplikátů těchto dokladů. Jak všichni víme je vystavení a obnova některých ztracených a odcizených dokladů velká lapálie.

doklady v terzoru 2

Proto pro všechny kdo chtějí zabezpečit hotovost šperky, rodinné památky a doklady všeho druhu doporučujeme mít v domácnosti trezor. Pro všechny ty, kteří tvrdí, že doma nic cenného nemají, jsou zde levné sejfy, které slouží stejnému účelu pro přehledné uložení výše uvedených dokladů a drobností které se nebudou válet po šuplících a nebudou snadnou kořistí našich nenechavých spoluobčanů. Díky trezoru nebo sejfu už nikdy nebudete hledat a přemýšlet kam jste schovali cestovní pas a budete mít vše uschováno a pod kontrolou.
S výběrem správného typu trezoru nebo sejfu vám pomohou profesionálové ve svém oboru EPI-TREZORY s.r.o.

 

 

  g+   sdílet