Použijme CML a hned poté CU-07!

  g+   sdílet  

cu07 hlidani vozidel

Pamatujete si z TV seriálu ,,Návštěvníci“ Centrální mozek lidstva pod zkratkou CML? My lehce postarší jistě ano. V naší dnešní úvaze a doporučení nepůjdeme do takové hloubky a rozboru možností využití prvků budoucnosti, ale o trendového zajištění všeho, co se hýbe. Již nyní si zapamatujte označení CU-07, bude se vám to hodit. Jedná se o rychle instalovatelnou jednotku s následnou možností sledování vozu, motocyklu nebo jen nákladu.

Myjablotron

Jednotka CU-07 Tracer je zařízení, které pomocí GPS přijímače zjišťuje přesnou polohu automobilu, motocyklu nebo jen nákladu a zasílá ji prostřednictvím sítě GSM na webový portál systému. Zde lze přijatá data dále spracovávat (sledovat on-line polohu, vytvářet knihu jízd apod.). Pohyb jednotky detekuje integrovaný akcelerometr, který automaticky řídí zahájení a ukončení vykonaných jízd.

Zjednodušeně lze říci, že pokud se jednotka pohybuje, zaznamenává svoji zeměpisnou polohu a snaží se ji odesílat v reálném čase na sběrný server. Pokud není možné data odesílat, zapíše si je jednotka do své vnitřní paměti a odešle je později.

OCHRANA_Car_BIG

Minimální rozměry jednotky a integrované antény uvnitř dávají možnost jednoduché a rychlé instalace. V reálném čase umožňuje jednotka sledovat pohyb vozidla. CU-07 disponuje i funkcí upozornění na zahájení trasy, čímž lze mít dokonalý přehled o zahájení práce zaměstnanců nebo návratu z pracovní cesty a podobně. V internetové aplikaci, kam posílá data o jízdě prostřednictvím GPRS přenosu pak lze sledovat i historii jízd, zpracovávat a exportovat knihu jízd. Tracer umožňuje i dočasné zapojení do autozapalovače. Data poskytována jednotkou musí být zpracována serverem a proto není v prodeji jako samostatný výrobek, ale můžete si ji pořídit společně se službou Auto na mapě pro monitoring vozidel.

MONITORING_VOZIDEL_BIG

Výhody logistické jednotky CU-07

snadná s rychlá instalace

on-line komunikace do samoobsluhy

okamžitá poloha přímo v mapě

historie provozu, vytváření Knihy jízd, …

 

Pevné připojení jednotky k palubní síti doporučujeme svěřit odborné firmě

AXL electronics

Jablotron velkoobchod podpis

  g+   sdílet