Minialarm EPIR2 ohlídá firmu i domov

  g+   sdílet  

EPIR2_postup_montaze_CZ

Dnes bychom Vám rádi představili inteligentní bezpečnostní zařízení, které zajistí Váš klid. Už se nebudete muset strachovat o svůj majetek, vybavení bytu, domu, chaty či chalupy. GSM/GPRS minialarm EPIR2 spolehlivě pohlídá Vaši kancelář, stavbu nebo dílnu, ochrání sklep před jeho vykradením a podobně.

GSM/GPRS minialarm EPIR2 je kompletní minialarm, neboli pohybový detektor s integrovaným GSM/GPRS modulem.

Zařízení můžete ovládat „chytrým“ telefonem typu ANDROID i IPHONE. Samozřejmě lze EPIR2 komfortně nastavovat propojením s PC přes USB rozhraní a s pomocí software v českém jazyce. Navíc je možné alarm okamžitě napojit na pult centrální ochrany s výjezdem strážní služby.

EPIR2

S minialarmem EPIR2 se vyhnete složité instalaci, nebudete muset zbytečně sekat do zdi, pokládat kilometry drátů a propojovat množství zařízení jako jsou různá čidla, mobilní telefony, nabíječky a podobně tak, jako tomu bylo v minulosti při zajišťování bezpečnosti majetku.

Nastavit a používat minialarm EPIR2 je stejně jednoduché jako obsluhovat mobilní telefon. Ke všemu stačí jednoduché 3 úkony.  Do zařízení jednoduše vložíte SIM kartu, přístroj zapojíte do zásuvky, vložíte telefonní čísla uživatelů a systém je připraven k ochraně Vašeho majetku.

Zapojení tedy zvládne třeba i desetiletý mladík, starší člověk s vysokými dioptriemi, ale i ten, který se považuje za technický antitalent, a to během 5 minut.

EPIR2_postup_montaze

EPIR2 garantuje vysoký stupeň ochrany Vašeho majetku jednoduchým a pohodlným způsobem.

Co se stane, když vás navštíví nechtěný návštěvník? ELDES EPIR vám buď sám zavolá, nebo pošle SMS zprávu. Jen je třeba hlídat, abyste měli kredit na SIM-kartě.

Než přijdete zpět do prostoru vy, tak si opět na ELDES EPIR zavoláte a tím se systém deaktivuje.

Jestli vás nepřesvědčilo výše uvedené, tak se podívejte na další přednosti, které ELDES EPIR nabízí:

  • možnost „alarm“ jednoduše rozšířit o další bezdrátová čidla (proti zloději nebo požáru), bezdrátové magnetické senzory na dveře/okna a dálkové ovládání
  • jediné podobné zařízení v ČR s možností okamžitého připojení na PCO
  • poplachovou zprávu může poslat jako SMS, volání nebo přes PCO s výjezdem profesionální strážní služby
  • možnost ovládání přes internet – PC/smartphone

 

Cena zařízení: 4 008 Kč bez DPH 4 850 Kč s DPH

Více informací, podrobností a kontakt se dozvíte zde

 

  g+   sdílet