Zavedení bezpečnostního systému SAIK do vaší firmy nebo organizace

  g+   sdílet  

Instalace a výběr kvalitních bezpečnostních systémů není zdaleka jediným krokem, který je potřeba provést. Ještě důležitější a možná vůbec nejdůležitější je kvalitní rada odborníka z provádějící firmy a samozřejmě také prvotřídně provedená instalace. Jak vše probíhá při instalaci systému SAIK společnosti BT Electronics?

Jak probíhá celý proces prodeje? Je prvním bodem procesu návštěva zákazníka, kde se prodiskutují možné varianty, nebo probíhá prodej po telefonu a pouze instalace systému probíhá za fyzické přítomnosti zástupce BT Electronics?

Z velké většiny nám zákazníci telefonují, poněvadž potřebují řešení jejich „klíčových záležitostí“. Velký počet našich zákazníků je mimo Krakow, takže jednání o potřebách klienta a jejich řešení probíhá po telefonu a emailech. Pokud vznikne potřeba prezentace našeho produktu, provádíme ji zdarma. Na druhé straně se účastníme mnoha státních, veřejných a armádních tendrů, ve kterých poměrně často získáváme zakázky.

saik07

V případě uzavření obchodu – jak dlouho trvá, než je systém nainstalován? Ceny? Alespoň řádově?

V případě uzavření obchodu záleží na dohodě mezi námi a zákazníkem, většinou nejdéle do šesti týdnů, pokud se nejedná o velký počet chráněných předmětů. Ceny jsou individuálně kalkulovány v závislosti na potřebách a specifikacích zákazníka. Rozsah nabídky můžeme pro zákazníka postavit něco zcela nového, v případě, že jeho potřeby budou natolik specifické, že by se řešení nenašlo v naší základní nabídce.

saik08

Jaká je návratnost SAIKu. Vyplatí se jej zakoupit i z finančního hlediska, nebo se jedná pouze o bezpečnost?

My si myslíme, že se SAIK vyplatí z finančního hlediska. Organizace mohou ušetřit dejme tomu na platu pro nočního vrátného, protože jejich klíče jsou vydávány automatickým systémem nazývaným SAIK. A to je pouze jeden a prostý příklad. V tomto systému je vždy někdo konkrétní zodpovědný za určitý počet klíčů, což nás vede k jasnému zjištění, kdo je hmotně zodpovědný za případnou ztrátu. Bezpečnost je záležitost, která neoddělitelně patří k finančnímu zisku.

saik09

SAIK má certifikát pro ČR, nebo evropské certifikáty?

SAIK má Evropský certifikát a výroba našeho systému probíhá v Polsku.

Více informací najdete přímo na produktových stránkách společnosti BT Electronics.

 

 

  g+   sdílet