O projektu STREETWATCHER

  g+   sdílet  

policejni maketa 

Bezohledné chování řidičů 

Projekt STREET WATCHER vznikl jako reakce na bezohledné chování řidičů při průjezdu obcí. Nemalá část řidičů nerespektuje dopravní značení začátek obce a svůj vůz nezpomalí. Nehody, které tito řidiči způsobí, mají většinou tragické následky.

Bezpečnější obec díky policejním maketám

Policejní makety, které budou umístěny na začátku obcí donutí i tyto řidiče zpomalit. Makety totiž nejdou ani na vzdálenost 50 €‰m rozeznat od skutečné policejní hlídky. Podle zkušeností a průzkumu, který jsme prováděli, téměř každý řidič zpomalí, jakmile v dálce uvidí policejní maketu.

Pro řidiče, kteří projíždějí obcí pravidelně ztrácí maketa postupně svůj výstražný efekt. I s tímto problémem jsme počítali a pro tento případ máme v nabídce výměnné tabule s různými motivy kampaně „nemyslíš-zaplatíš“. Ty mají na řidiče psychologický dopad jako celá kampaň nemyslíš-zaplatíš. Více informací na www.nemyslis-zaplatis.cz. Na překryvné cedule lze umístit i originální text vztahující se přímo k obci nebo místu, kde je maketa umístěna.

Kvalitní materiály odolné proti zničení

Makety jsou vyrobeny z hliníku, a proto díky nízké hmotnosti umožňují snadnou manipulaci a instalaci. Jsou potištěny velmi odolnými barvami s UV filtrem, které zaručí barevnou stálost i na přímém slunci. Konstrukce, na které je maketa umístěna, je zabetonována do země a je opatřena bezpečnostními prvky, které zabraňují krádeži. Makety se připevňují na instalační patky, které jsou zabetonovány do země.

Zdroj: POLICEJNÍ MAKETY

  g+   sdílet