Strážný anděl alarm pro děti

  g+   sdílet  

153761444

Strážný anděl alarm pro děti SA-01

Myslíte si, že pro své děti děláte vše na světe? Vždy můžete udělat něco víc. I když si myslíte, že své malé děti stoprocentně hlídáte, chvilkově se může přestat soustředit každý.

Strážný anděl je přístroj, který se stará o to, aby jste za chvilku nepozornosti nezaplatili tu nejvyšší cenu. Upozorní Vás, pokud se Vaše dítě zatoulá dál, než by se Vám mohlo líbit nebo pokud se stane, že spadne do vody.

484265955

Oceníte ho zejména v případě, že máte zahradu s bazénem, nebo s dětmi navštěvujete místa, na kterých jsou jakékoliv vodní plochy.

Popis přístroje

Přístroj sestává ze setu dvou náramků a hlídací stanice, které jsou vzájemně exkluzivně propojené. Znamená to, že vzájemně reagují pouze na druhou součást svého páru a nenechají se vyrušit jiným přístrojem.

Na velkém a přehledném displeji hlavní jednotky, který je díky srozumitelným ikonám jednoduše ovladatelný, se zobrazuje aktuální nastavení, které můžete na této jednotce zároveň měnit. Můžete si vybrat mezi třemi možnostmi:

Hlídání pádu do vody

V případě, že se náramek, který má na ruce Vaše dítě, dostane do kontaktu s vodou, spustí se alarm na hlavním panelu, který můžete pohodlně nosit například v kapse. Alarm se ohlásí, jak zvukovým signálem o síle 100dB, tak vibracemi.

140456865

Hlídání vzdálenosti 

V tomto módu si můžete vybrat mezi třemi vzdálenostmi, ve kterých chcete, aby se Vaše dítě pohybovalo. Pokud se dítě s náramkem dostane za nastavenou hranici, přístroj spustí alarm.

Kombinace těchto dvou možností

Výše zmíněné možnosti můžete mít zapnuté buď dohromady, nebo každou osobitně.

Obě části přístroje jsou napájené pomocí dobíjecích Lithiových baterií, takže žádné další baterky už dokupovat nemusíte.

Výhody přístroje

  • jednoduše přenosný – můžete ho používat jak doma, tak venku
  • poskytuje jak ochranu dětí, tak např., zvířecích mazlíčků
  • vhodné i do slané vody
  • odolný vůči dešti a pošplíchání – alarm by se v tomto případě neměl zpustit
  • k jedné základní jednotce náleží až dva náramky
  • přístroj Vás sám upozorní na vybíjející se baterii
  • neruší se s jinými přístroji
  • vibrační i zvukové upozornění

anděl

 

Zdroj: tipnet.cz, více informací můžete získat přímo ZDE

  g+   sdílet