3D klíče: První liga, květiny i útočící Angry Birds

  g+   sdílet  

3Dklice

Určitě to také znáte: Máte svazek klíčů, všechny jsou nudné a nezajímavé. Jeden vypadá jako druhý, což mnozí z nás řeší například pořízením barevných plastových rozlišovačů. Chtěli byste originálnější řešení?

Váš klíč už nemusí být jen pouhá nutnost. Udělejte ze svého klíče orginální a atraktivní doplněk! Novinku na trhu představují 3D klíče – klíče, u kterých byla klasická hlava nahrazena různými zajímavými motivy, ze kterých si vybere opravdu každý.

Ukažte všem, komu fandíte!

Jste sportovní fanoušek? Potom je tu něco právě pro Vás. Sortiment 3D klíčů nyní zahrnuje klíče s motivy Vašich oblíbených anglických fotbalových klubů Premier League zastoupených předními českými hráči: Arsenal, Chelsea a Liverpool. Jste spíše hokejový fanoušek? Pak jsou právě Vám určeny klíče s logy nejpopulárnějších klubů NHL – Boston, Montreal, Pittsburgh, Detroit, Chicago, New Jersey, San Jose, Philadelphia a New York. Nabídka se bude dále rozšiřovat a brzy v ní přibydou také známé české hokejové a fotbalové kluby. V blízké době se můžete těšit například na 3D klíče a přívěšky s logem HC Škoda Plzeň a FC Viktoria Plzeň.

sport

Pozor! Naštvaní ptáci útočí i na Vaše klíče!

Pro fanoušky Angry Birds máme dobrou zprávu! Naštvaní ptáci napadli klíčařský sortiment a pro Vás jsou nyní k dispozici klíče Angry Birds se čtyřmi různými designy: Red, Chuck, Bomb a Minion Pig. Doplnit je můžete o přívěšky na klíče se stejnými motivy. Zažeňte „prasečí chřipku“ s Angry Birds ve Vašem svazku klíčů!

banner_angrybirds

Pokud Vás žádná z předchozích skupin nezaujala, pak si jistě vyberete z některého z kreativních motivů CK Design jako je motýl, love, beruška, květiny, zmrzlina, biliárová koule, golfový míček, casino či řadící páka.

Všechny uvedené 3D klíče mají univerzálně použitelný profil UL050X a jsou vhodné například pro cylindrické vložky značky CES 3. bezpečnostní třídy. Jejich výhradním distributorem je KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group s. r. o. – www.klicovecentrum.cz.

Tak neváhejte a přijďte si vyměnit své staré obyčejné klíče za klíče s atraktivním designem, který zpestří Váš svazek klíčů a nadchne Vaše přátele!

banner_3Dklice

  g+   sdílet