Čtyři dálkové ovladače v jednom

  g+   sdílet  

banner_air4

Pokud máte například bránu a garážová vrata a musíte používat více dálkových ovladačů, nebo pokud jen potřebujete vyrobit kopii dálkového ovladače, pak je právě Vám určena nabídka univerzálních residenčních dálkových ovladačů Air4.

Díky nejmodernější technologii a širokému rozsahu frekvencí (433,92 až 868,3 AM/FM) umožňují tyto ovladače snadno a rychle kopírovat většinu dálkových ovladačů na trhu. Určeny jsou především pro brány a garážová vrata. Jak můžete vidět ve videoprezentaci, ovladače mají čtyři tlačítka a na každý ovladač Air4 je tak možné zkopírovat až čtyři různé ovladače s odlišnými frekvencemi a typy kódu.

Dálkové ovladače Air4 jsou vyrobené z kvalitních materiálů a mají kompaktní design. Jsou odolné i proti prachu a polití. Kromě spolehlivosti a funkčnosti nabízejí také elegantní moderní vzhled. Vybrat si můžete z několika atraktivních barevných provedení.

Ovladače Air4 jsou kvalitní univerzální dálkové ovladače navržené a vyrobené v Itálii. Jejich výrobcem je společnost Silca, jejímž exkluzivním distributorem pro Českou a Slovenskou republiku je KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group www.klicovecentrum.cz. Pokud se chcete o dálkových ovladačích Air4 dozvědět více, kontaktujte nás nebo navštivte některou z našich prodejen.

 

  g+   sdílet