SecuEntry: Váš smartphone jako klíč

  g+   sdílet  
secu_phone

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group

Že jsou na trhu k dostání různé druhy zámků a přístupových systémů a že kromě nejrůznějších typů klíčů je dnes již možné odemykat dveře třeba zadáním kódu na klávesnici či bezkontaktní kartou dnes sotva někoho překvapí. Přístup na sken otisku prstu či tváře se u nás sice příliš často nevyužívá, ale všichni jsme již o něm slyšeli. A co takhle používat místo klíče Váš smartphone?

Od letošního podzimu již nebude problém ovládat zamykací vložku pomocí chytrého telefonu. Německý výrobce zabezpečení a přístupových systémů BURG-WÄCHTER představí novinku na trhu: přístupový systém SecuEntry. Tento systém funguje na principu bezdrátové komunikace mezi smartphonem a speciálním zámkem dveří. Pouhou instalací příslušné aplikace do chytrého mobilního telefonu se z něj pak stane klíč, který při přiblížení ke dveřím automaticky odemkne. K výměně dat dochází bezpečně a spolehlivě prostřednictvím Bluetooth (případně RFID nebo NFC).

Dalšími možnostmi systému SecuEntry je odemykání zadáním kódu a nebo otisku prstu na klávesnici. Klávesnice jsou dotykové jako u mobilních telefonů a voděodolné. Dále systém umí spolupracovat s čipy s programovatelnými přístupovými právy, což je optimální řešení pro hotely a podobné organizace. V neposlední řadě dokáže SecuEntry také rozeznávat tváře a povolovat přístup na základě jejich skenu.

secu_entry

Zdroj: KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group

Přístupový systém SecuEntry představuje moderní a inovativní řešení poskytující maximální flexibilitu, díky čemuž je vhodný pro domy, podniky i hotely.

Pokud chcete o SecuEntry vědět více, kontaktujte prosím výhradního dodavatele BURG-WÄCHTERu pro Českou republiku a Slovensko KLÍČOVÉ CENTRUM H&B Group ZDE.

 

 

  g+   sdílet