FSDays 2016 překvapí novinkami

  g+   sdílet  

FSDays banner

Ve dnech 20. – 24. 9. 2016 se pozornost v oblasti bezpečnosti soustředí do pražských Letňan. Již 8. ročník mezinárodního bezpečnostního veletrhuPRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2016 neboli FSDays 2016se uskuteční v PVA EXPO PRAHA opět souběžněs největším stavebním veletrhem FOR ARCH.

Na výstavní ploše 1.200 m2 se letos představí nejnovější technologie z oborů fire & security,
IT bezpečnosti,integrovaných systémů budov a mnoha dalších specializací.

Nejnovější trendy a postupy v protipožární ochraně, mechanické a elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, prostředky sloužící k ostraze a ochraně objektů, systémy pro inteligentní budovy…apod. budou prezentovat zástupci významných českých i zahraničních značek.

Pro zajímavost uveďme několik z nich:

  • Nepřehlédnutelnou zajímavostí letošního ročníku je kamión ZETTLER, který brázdí Evropou a na své roadshow se zastaví na FSDays 2016. Představí své novinky v technologii detekce požáru ZETTLER a potlačení požáru TYCO. Návštěvníkům veletrhu předvede ovládací panel PROFILE s dotykovou obrazovkou, detektor 3oTec se třemi senzorovými technologiemi, detektor plynu Meridian od Scott Safety, ale také produkty pro potlačení požáru iFLOW a SAPPHIRE od firmy Tyco a komunikační systémy ZETTLER Care.

  • Kamery od společnosti ASM střeží mnoho objektů, od těch nejjednodušších po složité systémy na základě propracovaného systému LanVision. Na FSDays 2016 představí ASM kamerové systémy XtendLan Dahua a PLANET, které hrají důležitou roli na trhu zabezpečovací techniky.

  • Své novinky předvede firma DANTRACKER – dánský výrobce unikátních GPS trackerů pro auta, motorky, jízdní kola, ale i jiné vozidla a cennosti. Trackery mají výdrž baterie až 10 let bez nutnosti dobíjení a obsahují globální sim-čip, s kterým můžete sledovat svoje cennosti po celém světě.

  • Společnost HFP představí hasicí prostředek JE-50, který patří do skupiny přenosných aerosolových hasicích prostředků, nově uváděných na český trh.

  • Firma PHOBOS se zabývá identifikačními systémy. Na veletrhu bude prezentovat docházkový systém ABSENT, přístupový systém PATROL, klíčový trezor, mechatronickou vložku ILOQ a bezpečnostní box pro ochranu finančních hotovostí při převozu.

  • Chytré hodinky pro děti intelioWATCH – s GPS a telefonem předvede na svém stánku firma SUP-TECHNIK. Hodinky jsou určeny pro všechny, kdo dbají o bezpečí svých dětí.

  • Dynamicky se rozvíjející společnost ROSINGEGRO, která se zabývá instalací bezpečnostních prvků pro bytové domy, obchodní a administrativní centra, bude na svém stánku prezentovat nezničitelné bezpečnostní dveře TM VIZIT a videotelefony.

  • Společnost WORKSWELL představí na FSDays problematiku termovizních systémů pro oblast osobní bezpečnosti (ruční systémy pro noční vidění), zabezpečení budov a areálů (CCTV termovizní kamery), požární bezpečnosti (termovizní systém Workswell ThermoInspector) a záchranných operací (termovizní systém pro drony Workswell WIRIS).

  • Společnost Z-WARE představí své přístupové, docházkové a stravovací systémy. Zařízení umí doplnit zakázkovými aplikacemi do mobilních telefonů či tabletů pro sledování či zápis různých událostí.

Mezi významné partnery a společnosti, které se budou prezentovat na FSDays 2016 dále uveďme např.1.REX SERVICES,ASOCIACE GRÉMIUM ALARM,BESY CO, CMZS, Cech EPC ČR, EG-LINE, ELETUR, ELFNET GROUP, EVVA, JABLOTRON ALARMS, KABA, Městská policie Hl. m. Prahy, Ministerstvo vnitra ČR, PHOBOS, Policie ČR, POLYCORD FLECHTERZEUGNISSE, RADOM, DCOM, VOP CZ a mnohé další.

Kompletní seznam vystavovatelů a jejich prezentovaných produktů si prohlédněte zde>>

Součástí veletrhu je již tradiční prestižní soutěž FSDays AWARD o nejlepší a nejzajímavější produkt
či službu, kterou každoročně vyhlašuje organizátor veletrhu, společnost Mascotte s.r.o.

Generálním partnerem veletrhu je Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm. Záštitu poskytlo Ministerstvo vnitra ČR a Policie ČR. Veletrh podporuje řada významných odborných partnerů.


Veškeré novinky a zajímavosti týkající se veletrhu FSDays 2016 najdete na
www.fsdays.cz.

FSDays_2015-logo_ba

  g+   sdílet