Nedejte zlodějům šanci! Část 1: S pořízením zabezpečení si nechte poradit od odborníků

  g+   sdílet  

Jakou bezpečnostní třídu má zamykací vložka ve Vašich dveřích? Máte bezpečnostní kování? A co samotné dveře? Nakolik dokážou zastavit případné zloděje?

Většina lidí bohužel netuší, co jsou to bezpečnostní třídy nebo jak rozeznat bezpečnostní kování od stavebního. Pro laika bývá jediný zřejmý rozdíl v ceně, a tak si mnoho kupujících ve snaze ušetřit pořídí nejlevnější dostupnou variantu. Mnoho levných produktů však nesplňuje ani minimální požadavky na odolnost proti vloupání a Váš dům či byt je tak vystaven většímu riziku, že se stane cílem zlodějů. Naopak ani velmi drahý produkt také nemusí být zárukou vysoké bezpečnosti.

Proto pokud pořizujete nový zámek, kování, dveře či cokoliv jiného, co souvisí se zabezpečením Vaší domácnosti, konzultujte svůj výběr se zkušeným odborníkem. Jen tak budete mít jistotu, že jste investovali do opatření, které skutečně zvýší Vaši bezpečnost.

Seriál Nedejte zlodějům šanci! pro naše čtenáře připravilo KLÍČOVÉ CENTRUM. Dozvíte se v něm nejdůležitější informace o tom, jak zabezpečit svůj domov. Příští týden se podíváme na to, co je základem každého bezpečného domu nebo bytu.

KLÍČOVÉ CENTRUM se zaměřuje nejen na prodej zabezpečení, ale také na informování veřejnosti o účinném zabezpečení domácností. Na jeho novém webu www.klicovecentrum.cz naleznete řadu užitečných rad, tipů a návodů, které vycházejí z více než 25 let zkušeností. KLÍČOVÉ CENTRUM má 11 prodejen v ČR a SR. Nedávno otevřelo dvě nové pobočky v Praze a pro nákup i radu se tak můžete zastavit na prodejně na Vinohradech, v Dejvicích a nebo v Libni.

klíčové centrum

  g+   sdílet