Cyklistická sezóna je tu. Zamkněte své kolo!

  g+   sdílet  

forrest-bike1

Zima je konečně za námi a s prvními jarními dny začíná sezóna cyklistů. Než však vyrazíte na kole ven, nezapomeňte na důležitou drobnost – spolehlivý cyklozámek.

Odložená kola jsou pro zloděje velkým lákadlem a snadnou kořistí, pokud zapomenete na jejich zabezpečení. Neponechávejte tedy nic náhodě. Pro starší kolo Vám postačí obyčejný levný lankový zámek. Jestliže jste si ale nedávno pořídili nové, dražší kolo, možná budete chtít investovat do odolnějšího zámku, se kterým si neporadí ani zkušenější zloději.

biker-locks1

Cyklozámky jsou dostupné v mnoha délkách a provedeních. Klasikou jsou zámky na klíč. V případě, že jezdíte často z tmy, oceníte provedení s osvětleným klíčem. Vyzkoušet můžete také odemykání na číselný kód, kdy odpadají obavy ze ztráty klíče. Doporučujeme cyklozámky s držákem nebo pouzdrem pro připevnění na rám kola, zámek pak můžete pohodlně přepravovat přímo na kole a máte jej neustále po ruce.

Chystáte se na kolo? Zastavte se pro svůj zámek v KLÍČOVÉM CENTRU, nebo si jej vyberte v novém e-shopu na www.klicovecentrum.cz.

  g+   sdílet