Organizace Život dětem: podpořte i vy veřejnou sbírku Srdíčkové dny!

  g+   sdílet  

Naše redakce by velmi ráda podpořila veřejnou sbírku organizace Život dětem a proto si i Vás mimořádně touto cestou dovolujeme požádat o chvíli Vašeho času. 

Organizace Život dětem již 20 let pomáhá rodinám s vážně nemocnými dětmi z celé naší republiky, tedy i z Vašeho kraje.

zd-srdickovedny180x264-202003-viktorka-krizemkrazem-NAHLED

Tato organizace každoročně kromě jiných akcí pořádá veřejnou sbírku Srdíčkové dny, v rámci kterých studenti středních škol a učilišť nabízejí lidem jejich drobné sbírkové předměty. Letos na jaře se Srdíčkové dny konají od 23. 3. do 27. 3.

Protože mnozí lidé jsou v době sbírky v práci, dovolujeme si Vás touto cestou poprosit o pomoc. Velmi by nás potěšilo, kdybyste se i Vy do Srdíčkových dnů zapojili.

A jak to funguje?

Organizace Život dětem k Vám do firmy zašle podle Vašeho výběru sbírkové předměty, např. magnetky se zvířátky, plastová srdíčka, reflexní delfíny, magnetické záložky do knížky, propisovací tužky, magnetické kolíčky a další, některý ze zaměstnanců (třeba paní sekretářka) tyto předměty nabídne ostatním a vybrané peníze ze sbírky pak jsou převedeny na sbírkový účet organizace. Za tuto pomoc Vám Organizace Život dětem zašle děkovný certifikát s vybranou částkou. Pochopitelně si můžete vše podle vlastního výběru objednat přímo na na eshopu organizace na webových stránkách www.zivotdetem.cz.

V případě ochoty zapojit se do jarních Srdíčkových dnů stačí VYPLNIT PŘIHLÁŠKU a organizace Vás bude obratem kontaktovat s dalšími informacemi. Pokud Vám termín jarní sbírky nevyhovuje, můžete ji uspořádat ještě v září či v prosinci, ale taky kdykoliv jindy během roku. Za Vaši pomoc Vám budeme nesmírně vděčni nejenom my a samotná organizace Život dětem, ale především rodiče vážně nemocných dětí, kteří se bez pomoci laskavých lidí neobejdou a věřte, že těch, kteří na tuto pomoc čekají, je stále víc a víc.

V případě, že se Vám realizace Srdíčkových dnů zdá náročná, prosím, zvažte, zda byste mohli následovat příklad jiných firem, ve kterých se zaměstnanci domluví, každý si nechá pravidelně měsíčně strhnout z výplaty určitou libovolnou částku, kterou na začátku dalšího měsíce v době výplat firma hromadně zašle na účet organizace Život dětem. Za tyto peníze pak organizace pomáhá dětem z regionu, kde firma sídlí a jsou samozřejmě schopni Vás jednou ročně informovat, komu jste právě Vaším příspěvkem pomohli nebo Vám zprostředkují  setkání přímo s rodinou. (Více informací o organizaci najdete na www.zivotdetem.cz).

Věříme, že si uděláte chvilku času a pokusíte se i Vy pomoci těm, kteří to skutečně nejvíce potřebují.

Děkujeme!

 

 

  g+   sdílet