Špička mezi trezory ohlídá Vaše cennosti

  g+   sdílet  

Přemýšlíte, jak nejlépe ochránit důležité dokumenty, cennosti nebo zbraně? Uložte je do trezoru! Pamatujte ale na to, že na trhu je velký výběr trezorů zcela rozdílné kvality. U těch nejobyčejnějších jde přitom spíše o levné bezpečnostní schránky, nikoliv plnohodnotné trezory. Nezřídka se pak stává, že tyto levné trezory dokáže snadno otevřít i laik pomocí běžných předmětů, které najdete v každé domácnosti nebo kanceláři. Při pořizování trezoru proto doporučujeme nakupovat pouze ve specializovaných prodejnách a nejlépe si s výběrem vhodného trezoru nechat poradit od odborníka.

Tresor_Diplomat_MTD_35_F60_E_01

Trezor by měl být odolný po mechanické stránce a odolat pokusům o násilné otevření např. páčením dveří, vrtáním nebo řezáním. V ideálním případě by měl poskytovat i ochranu před požárem. Samozřejmostí musí být také vysoká bezpečnost samotného zamykacího mechanismu. V současnosti nabízejí klasické mechanické zámky (na klíč) i elektronické zámky (na kód nebo otisk prstu) srovnatelnou úroveň ochrany. Nejprodávanější jsou trezory s elektronickými kódovými zámky.

Tresor_Diplomat_MTD_36_F60_E_GOLD-01

Nadstandardní úroveň zabezpečení poskytuje například trezor Diplomat vyvinutý, vyráběný a testovaný v Německu s certifikovanou odolností proti vloupání i požáru (60 minut pro papír). Vyrábí se v různých velikostech, s mechanickým nebo elektronickým zámkem a dokonce i v různých barevných provedeních, abyste jej mohli dokonale sladit s interiérem svého domova nebo kanceláře. I do nejmenší verze lze pohodlně uložit šanon. Trezor je vhodný nejen na úschovu dokumentů, ale i hotovosti, šperků a jiných cenností, či krátkých zbraní včetně munice.

Navštivte webové stránky www.klicovecentrum.cz nebo kamenné prodejny KLÍČOVÉHO CENTRA  a nedejte zlodějům šanci!

 

 

  g+   sdílet