Axis uvádí nový síťový radar. Chrání v rozsahu 180° a minimalizuje falešné poplachy

  g+   sdílet  

Axis Communications uvádí na trh nový inteligentní síťový radar AXIS D2110-VE. Zařízení využívá pokročilé radarové technologie, díky čemuž dokáže určit přesnou polohu i rychlost objektu či narušitele a spolehlivě pokrýt i rozsáhlé pozemky. Je tak ideální pro různorodé venkovní instalace, jako jsou průmyslové areály, parkovací plochy nebo nakládací doky v mimopracovních hodinách.

Sitovy radar_D2110-VE

Síťový radar AXIS D2110-VE dokáže díky vestavěné analytice – založené na hlubokém učení – přesně detekovat, klasifikovat a sledovat osoby i vozidla, a to s velmi nízkou mírou falešných poplachů. Radar disponuje výstupem PoE-out, lze tedy jeho prostřednictvím připojit a napájet další zařízení. Radar tak lze jednoduše doplnit například síťovou kamerou (pro vizuální ověření poplachových stavů) nebo síťovým reproduktorem (k oslovení a tím pádem i odstrašení případných pachatelů na dálku).

radar_detector_high_res

Mezi klíčové prvky patří:

  • Pokrytí oblasti v rozsahu 180°
  • Vestavěné analytické funkce
  • Nepřetržitá přesná detekce s nízkou mírou falešných poplachů
  • PoE-out pro napájení dalšího zařízení
  • Funkce inteligentního propojení

Radar_ilustracni

Funkce inteligentního propojení umožňuje praktické použití více zařízení v těsné blízkosti, například instalaci dvou radarů zády k sobě. Lze tak zajistit plné pokrytí zabezpečení v rozsahu 360°. Díky nejnovější generaci čipu ARTPEC disponuje radar také pokročilým zabezpečením proti kybernetickým útokům, jako je podepsaný firmware a funkce bezpečného spuštění.

Bezpečnostní síťový radar AXIS D2110-VE se začne dodávat prostřednictvím distribučních kanálů společnosti Axis ve 3. čtvrtletí 2020 za doporučenou koncovou cenu 39.500 Kč.

Další informace, včetně možných scénářů použití, najdete v tomto videu.

 

 

  g+   sdílet