Nejmodernější ERP systém Odoo nyní už i v češtině

  g+   sdílet  

K 15 jazykovým mutacím moderního ERP[i] systému Odoo, který reprezentuje nastupující éru v řídících podnikových systémech a dnes ho využívá celosvětově více než 5 miliónů zákazníků, minulý měsíc přibyla i česká a slovenská mutace. Postarala se o to společnost 26HOUSE s. r. o., která zároveň úspěšně absolvovala náročnou certifikaci a stala se Odoo Silver partnerem pro český a slovenský trh.  

26HOUSE - Web - Homepage - Pic - Partner - Silver

Odoo je podnikový informačný systém, který slouží ke spravování důležitých činností ve firmě pomocí samostatných aplikací postavených na jednotné softwarové platformě. Cílem zakladatele Odoo, od jeho vzniku před 16 lety, je sjednotit, zjednodušit a zpříjemnit uživatelské prostředí a současně pomocí automatizace zefektivnit firemní procesy, a tím dosáhnout spokojnosti uživatelů a úsporu nákladů. Dalším záměrem systému je poskytnout firmám anebo neziskovým organizacím potřebnou flexibilitu na rychlou změnu procesů a obchodních činností. Odoo se skládá z podnikových aplikací s otevřeným zdrojovým kódem, které pokrývají všechny oblasti společnosti, jako jsou například CRM[ii], e-shop, marketing, obchod, účetnictví, personalistika, sklady, zásoby, místa prodeje, doprava, helpdesk, řízení projektů a další.

Přímo ve standartní službě Odoo Enterprise se nachází více než 60 různých aplikací. Jsou výborně vyladěné a připravené pro okamžité použití. Díky volnému přístup ke zdrojovému kódu, tzv. Open Source služby Odoo Community a tisícům Odoo vývojářů po celém světě je vývoj systému velmi rychlý a škálovatelný. Denně vznikne více než 50 nových aplikací a Odoo App Store je tak v současnosti nejrychleji rostoucí trh v oblasti ERP na světě s více než 26 000 aplikacemi a propojeními se systémy třetích stran. Všechny nové aplikace podléhají vysoké bezpečnostní, výkonnostní a testovací kontrole a díky tomu spolu dobře spolupracují a umožňují zákazníkům automatizovat a vyhodnocovat klíčové procesy centralizovaně, online a s přístupem odkudkoliv pomocí libovolného zařízení.

„Systém Odoo používáme v našich společnostech více jak 2 roky a jsme s ním velmi spokojeni. Proto jsme se rozhodli vytvořit co nejdříve tento kvalitní nástroj na řízení organizací v české a slovenské mutaci. Věříme, že klienti, kteří využívají anebo plánují využívat ve své práci více než jen pero, papír, word anebo excel, si novinku na ERP a CRM trhu oblíbí stejně, jako my. I proto se náš tým rozhodl bez nároku na odměnu přeložit všechny klíčové aplikace, a to pro celou Odoo komunitu v Čechách a na Slovensku a nadále podporovat a přispívat k rozvoji Odoo komunity i formou naučných videí na YouTube kanále Odoo Czech & Slovak. K dnešnímu dni máme lokalizovaných více než 80 % všech Odoo Enterprise aplikací, včetně účetnictví a pracujeme na dalších,” vysvětluje Rastislav Brenčič, CEO 26HOUSE s.r.o.

Rastislav Brenčič, CEO 26HOUSE s.r.o.

Rastislav Brenčič, CEO 26HOUSE s.r.o.

Více informací o 26HOUSE naleznete ZDE

Moderní ERP systém Odoo si můžete vyzkoušet bezplatně ZDE

Instruktážní videa jsou ke shlédnutí k dispozici ZDE.


[i] z anglického Enterprise Resource Planning = plánování podnikových zdrojů

[ii] z anglického Customer Relationship Management = řízení vztahů se zákazníky

 

 

  g+   sdílet