CISA AP4 S: špičkový zámek pro bezpečnou domácnost

  g+   sdílet  

Bez dobře zabezpečených vstupních dveří do domu nebo bytu výrazně roste riziko vloupání. Nebezpečí je ještě větší v létě, v době dovolených, kdy si zloději často vytipují domácnosti, jejichž obyvatelé jsou delší dobu pryč. Pokud pak narazí na dveře s obyčejným zámkem, který lze snadno překonat, můžete si být nezvanou návštěvou téměř jistí. Investujte proto do kvalitního zabezpečení dveří, ochráníte tak sebe, své blízké i svůj majetek.

AP4S-ve-dverich

Nejdůležitějším prvkem každých bezpečnostních dveří je kvalitní zamykací vložka. Právě vložku totiž zloděj napadne při pokusu o otevření dveří nejčastěji. Nutné je proto pořídit si bezpečnostní vložku, tedy s certifikací minimálně pro 3. bezpečnostní třídu. Necertifikované vložky nebo vložky s nižší bezpečnostní třídou nabízejí mnohem menší odolnost proti překonání a na vstupní dveře v žádném případě nepatří. Důležité je také zvolit správný rozměr vložky. Ten musí odpovídat tloušťce dveří s kováním a na žádné straně by vložka neměla přečnívat o více než 3 mm. Pro domácnost je zvláště vhodné zvolit vložku s kartově chráněnými klíči, abyste měli kontrolu nad tím, kdo si pořizuje kopie klíčů. Pokud potřebujete další klíč, musíte předložením bezpečnostní karty prokázat, že jste skutečně majitelem vložky. V opačném případě Vám žádný klíčař klíč nevyrobí.

Pořizovat novou bezpečnostní zamykací vložku je nejlepší vždy ve specializované prodejně nebo e-shopu, kde Vám prodávající může poradit s výběrem vhodné vložky a prokázat bezpečnostní třídu platným certifikátem.

AP4S-vlozka-baleni

Z aktuálně dostupných bezpečnostních vložek na trhu patří k těm nejkvalitnějším bezpečnostní vložka AP4 S. Vyrábí ji italská společnost CISA, největší evropský výrobce zamykacích vložek. Vložka má 4. bezpečnostní třídu a ochranu proti všem klasickým technikám zlodějů – vyhmatání, odvrtání, bumpingu i rozlomení. Klíč i samotná vložka jsou vybaveny řadou unikátních prvků chráněných patentem či ochrannou známkou, které v porovnání s běžnými vložkami ještě výrazně zvyšují bezpečnost. Bezpečnostní karta je samozřejmostí, avšak díky speciálnímu profilu klíče, který mají k dispozici pouze vybraní klíčaři, v podstatě neexistuje riziko, že by si kdokoliv neoprávněně pořídil kopii Vašeho klíče. Vložka se vyznačuje designovými klíči s možností volby barevné výplně.

Investujte do bezpečí své rodiny a pořiďte si do svých vstupních dveří bezpečnostní vložku CISA AP4 S. K dostání je v prodejnách KLÍČOVÉHO CENTRA, v e-shopu www.klicovecentrum.cz a v provozovnách partnerských klíčařů.

 

 

  g+   sdílet