Neotvírejte každému! Pořiďte si chytrý videozvonek

  g+   sdílet  

Nikdy neotvírejte dveře vašeho bytu nebo domu, pokud nevíte, kdo za nimi stojí. Vyhnete se tak nepříjemnému překvapení v podobě nezvaných hostů. Bezpečnost dveří v tomto směru zvyšují dveřní kukátka, o něco méně spolehlivou klasickou variantou pak jsou dveřní řetízky. V současné době prudce roste zájem o digitální kukátka či videozvonky, které nabízejí řadu užitečných funkcí.

eGuard-1

Videozvonky (digitální kukátka v kombinaci se zvonkem) fungují velmi jednoduše. Prostě vyndáte současné klasické kukátko a nahradíte jej digitálním. Kukátka mají vlastní bateriové napájení a skutečně tak stačí pouze je nainstalovat na dveře a můžete je hned začít používat. Tyto videozvonky obvykle nabízejí „chytré“ funkce a umožňují propojení s vaším smartphonem. Například s videozvonkem eGuard 8500 od německého výrobce zabezpečení BURG-WÄCHTER můžete sledovat, co se právě děje za vašimi dveřmi kdykoliv a odkudkoliv na displeji svého mobilu. Chytrý zvonek zaznamenává pohyb přede dveřmi a může vás na příchozího automaticky upozornit, i pokud nezazvoní na zvonek, a nebo pořídit videozáznam. Díky funkci interkomu se můžete s návštěvou snadno domluvit, kdy budete opět doma.

Tím však možnosti chytrého zvonku nekončí. Videozvonek eGuard podporuje integraci s elektronickými přístupovými systémy secuENTRY od téhož výrobce. Díky nim můžete návštěvě, nebo třeba dětem, které si opět zapomněly doma klíče, na dálku otevřít, zatímco jste teprve na cestě domů. Zároveň můžete přidělovat, měnit a rušit přístupová práva jednotlivých uživatelům, kdykoliv potřebujete, nebo si prohlédnout historii odemknutí dveří. Systém tak nabízí kompletní přehled a kontrolu nad tím, kdo kdy přišel k Vám domů.

eGuard-videozvonek-na-dvere-a-vnitrni-zvonek

Zajímáte se o moderní způsoby odemykání, které jsou pohodlné, ale zároveň vysoce bezpečné? KLÍČOVÉ CENTRUM je exkluzivním distributorem řešení BURG-WÄCHTER pro ČR a na komplexní zabezpečení pro domácnosti i firemní objekty se specializuje již více než 30 let. Kontaktujte nás. Rádi vám zajistíme úvodní konzultaci s naším specialistou zdarma, i kompletní realizaci vašeho zabezpečení.

 

  g+   sdílet