Nejste zrovna doma? Box na balíky převezme zásilku za vás!

  g+   sdílet  

Netrpělivě čekáte na svou zásilku, potom ale nejste doma, zrovna když doručovatel dorazí. Objednávání on-line by přitom bylo o tolik jednodušší, kdybyste se pokaždé nemuseli složitě domlouvat s kurýrem, stát fronty ve výdejně zásilek a nebo obíhat sousedy. A právě k tomu slouží eBoxx EASY+, unikátní box na balíky, který všechny vaše zásilky převezme za vás v kteroukoliv denní i noční dobu, sedm dní v týdnu. A vy si je pak z boxu pohodlně vyzvednete, kdykoliv se vám bude hodit.

e-Boxx

eBoxx EASY+ je v podstatě velká poštovní schránka – tak velká, že umožňuje uložení i více balíků (dostupný je ve dvou variantách velikosti: 98 litrů a 197 litrů). A jak to celé funguje? Doručovatel pošty nebo kurýr přepravce prostě stiskne tlačítko START na ovládacím panelu boxu, box otevře, vloží balík, zavře dvířka a stiskne tlačítko END. To je vše. Nemusí už předem shánět adresáta telefonem, ani čekat, až přijde otevřít dveře. Uložení zásilky do eBoxxu mu tak zabere jen pár sekund a může dál pokračovat v rozvážení. Váš balíček zůstane v eBoxxu bezpečně uložený, dokud se nevrátíte domů. Díky kvalitní pevné konstrukci je v eBoxxu chráněn před odcizením, ale samozřejmě také před vlivy počasí. Vyzvednutí je stejně snadné – majitel dveře otevře pomocí svého přístupového kódu.

4003482_41930_4_eBoxxEasy_E635 ANT_Milieu2

Díky eBoxxu EASY+ máte jistotu bezproblémového, bezpečného a bezkontaktního doručení vždy, ať už jste zrovna doma nebo v práci, a objednávat z e-shopů můžete bez starostí, i když jste třeba na cestách nebo na dovolené.

e-Boxx

Box na balíky eBoxx EASY+ od německého výrobce BURG-WÄCHTER je ideálním řešením pro všechny, kteří často objednávají on-line. Několik variant kódů umožňuje různé režimy doručování, včetně doručení více zásilek v jeden den. Obsluha je naprosto intuitivní a majitel boxu má navíc možnost přehledné správy a sledování stavu v bezplatné aplikaci secuENTRY KeyApp. eBoxx je skvělý pro rodinné domy, dvojdomky i bytové domy, ale využít jej mohou samozřejmě i firmy či organizace, které potřebují zajistit hladké doručování zásilek. Instalovat jej lze na zem, na zeď nebo na stojan, a to buď samostatně nebo do praktických sestav s dalšími eBoxxy a nebo poštovními schránkami.

 

 

  g+   sdílet