Na letošním For Archu vzbudilo zájem chytré odemykání

  g+   sdílet  

Ve dnech 20. až 24. září 2022 se uskutečnil již 33. ročník mezinárodního stavebního veletrhu For Arch. For Arch se tradičně koná na pražském výstavišti v Letňanech a nabízí pestrou paletu nejrůznějších produktů a služeb týkajících se stavby, domů, bydlení, jejich veškerého vybavení a všeho, co se stavbou souvisí. Na letošním ročníku prezentovalo více než 500 tuzemských i zahraničních vystavovatelů a dorazilo přes 42 tisíc návštěvníků. Kdo se chtěl inspirovat v oblasti mechanického i elektronického zabezpečení budov, mohl navštívit stánek KLÍČOVÉHO CENTRA.

For Arch 2022

Na stánku KLÍČOVÉHO CENTRA byla k vidění řada moderních systémů zabezpečení pro nejrůznější typy objektů – od mechanických zámkových systémů, přes elektronické přístupové systémy až po nejrůznější doplňky včetně vysoce bezpečných trezorů či boxů na balíkové zásilky.

V souladu s celosvětovými trendy i v České republice v posledních letech výrazně roste poptávka po chytrém odemykání, odemykání bez klíčů, odemykání čipem, otiskem prstu, klávesnicí či aplikací v mobilu… zkrátka po elektronických přístupových systémech. V letošním roce jsme však byli překvapeni, že prakticky všichni návštěvníci stánku KLÍČOVÉHO CENTRA měli zájem právě o tato řešení. Šlo převážně o majitele rodinných domů, ale také zástupce bytových domů nebo provozovatele penzionů a řady jiných podniků.

kovani STAR Smart

Pokud jde o řešení právě pro rodinné domy, s největším zájmem se setkalo chytré kování STAR Smart. Jedná se o elektronické kování, které umožňuje libovolně kombinovat pět různých způsobů odemykání: číselným kódem, otiskem, čipem, aplikací i běžným klíčem. Každý uživatel si tak může vybrat způsob, který je pro něj nejpohodlnější. Přístupová práva, tedy nové kódy, otisky, čipy apod. se nastavují velice jednoduše v přehledné aplikaci, která je ke stažení zdarma. Stejně snadno lze jednotlivým uživatelům a médiím platnost zrušit (např. při ztrátě čipu) nebo možnost přístupu omezit pouze na zvolená časová okna (konkrétní dny a časy). Kování je vyrobeno z nerezové oceli, má vlastní nezávislé napájení bateriemi a velmi snadnou montáž, která nevyžaduje žádné vrtání, žádné kabeláže ani žádné zásahy do dveří. Je ideální pro vstupy do rodinných domů, ale například i pro ubytovací zařízení, kanceláře a podobně.

 

 

  g+   sdílet