Praktické dárky pro radost i větší bezpečnost

  g+   sdílet  

Vánoce jsou už za dveřmi. Nevíte, čím obdarovat své blízké? Vyzkoušejte letos něco originálního a praktického – připravili jsme pro vás pár netradičních tipů.

vanocni-darky

Skvělým doplňkem do každé domácnosti jsou designové schránky na klíče s různými moderními motivy. Umožňují přehledné zavěšení všech klíčů a zároveň krásně oživí každou předsíň, chodbu nebo vstupní halu.

Pro náročnější může být vhodným dárkem také kvalitní trezor. Hotovost, šperky, cennosti, ale ani důležité dokumenty nebo soukromé fotografie na externím disku by se neměly nikde volně povalovat, ale být bezpečně uzamčené v trezoru.

Mladší členy domácnosti, kteří se teprve učí hospodařit s penězi, možná potěšíte malou pokladničkou, ve které si své úspory můžou střádat. Pro tento účel jsou nejlepší kasičky s vhozem na mince.

Nejen děti, ale i dospělí budou nadšení z krásných 3D klíčů – klíčů s barevnou plastickou hlavou s nejrůznějšími motivy – od smajlíka nebo motýla, přes Angry Birds až po nepřeberné množství klíčů s logy českých i zahraničních sportovních klubů.

A svazek klíčů lze samozřejmě oživit také jedním nebo klidně více originálními přívěšky, ať už s obrázky z populárních pohádek, filmů a seriálů, s logy fotbalových a hokejových klubů nebo světových automobilek, a nebo praktickými přívěšky, které je dobré mít vždy po ruce, ať už jde o svítilnu, šroubováček, vyhledávač klíčů nebo alkoholtester.

foto: svycarske-noze

foto: svycarske-noze

V neposlední řadě zvažte originální švýcarské nože. Praktické skládací multifunkční nože jsou perfektním dárkem nejen pro muže, zatímco vysoce kvalitní švýcarské kuchyňské nože a škrabky potěší všechny kuchaře a kuchařky.

ilustrační foto: vanocni-darky, svycarske-noze

  g+   sdílet