Stinger – první legální antiradar v EU!

  g+   sdílet  

Vážení zákazníci a obchodní partneři, jako výhradní distributor produktů Stinger pro Českou republiku, si Vám dovolujeme nabídnout novinku v našem sortimentu – multifunkční zabezpečovací systém Stinger, který představuje v současné době technologickou špičku v oblasti detekce policejních radarů a dalších měřičů rychlosti. Pro autoservisy, montážní firmy a velkoodběratele nabízíme zajímavé rabatové podmínky a širokou podporu dalšího prodeje. V případě zájmu o produkty Stinger nás prosím kontaktujte na našich telefonech nebo emailu.

Nizozemská firma Carcomputer B.V. je již přes 20 let průkopníkem ve vývoji high-end multifunkčních ochranných systémů, které v státech jako Holandsko, Německo a Španělsko vyhrály každý seriozní test antiradarů, kterého se zúčastnily.

Multifunkční ochranné systémy Stinger využívají množství důmyslných prvků a sofistikovaných řešení, které jsou v podobných zařízeních použity poprvé a dosud jenom v systémech Stinger. Jenom Stingermá typ antény, který se používá v armádních zařízeních. Jedině Stinger nabízí skutečný spektrální analyzátor a jen Stinger dokáže poskytnout komplexní ochranu před různými typy měřičů rychlosti: mobilními nebo stacionárními radary, lasery (se speciálními senzory), SPECS a s doplňkovým příslušenstvím jako jediný výrobce i proti měřičům Autovelox!

Nejdůležitější výhodou systému Stinger je především fakt, že se primárně nejedná o radarový detektor, ale o bezpečnostní a varovné zařízení, které jako jediné je certifikované a homologované v celé EU!

Až teď se ovšem povedlo integrovat technické a softwarové řešení, které umožňuje detekci radarů fungujících na frekvencích 33.900 – 34.100 GHz používaných Policii ČR a SR, takže si již konečně i Vy můžete vychutnat skutečně pohodovou jízdu s modulárním ochranným systémem Stinger v provedeníStinger DSI Computer nebo Stinger Card.

Všechny komponenty systému Stinger jsou označeny homologační značkou e4 a CE, takže jej, na rozdíl od konkurenčních výrobku, můžete mít úplně legálně namontované ve vozidle a používat v celé EU!

Stinger DSI Computer a Stinger Card nejsou detekovatelné žádným z detektorů radarových detektorů (RDD-Radar Detector Detector), které používá policie v některých státech, kde jsou radarové detektory zakázané.

Každý z uvedených modelů Stinger standardně obsahuje GPS modul a databázi stacionárních měřičů rychlosti, kterou si uživatel může aktualizovat pomocí PC interface (u Stinger DSI Computer součást balení, u Stinger Card volitelné příslušenství) a programu Stinger Desktop. U Stinger DSI Computer si řidič dokonce sám může v průběhu jízdy označit místa častého měření nebo jiné potenciálně nebezpečné místo, např. nebezpečnou zákrutu, školu, zvýšený pohyb chodců, úsek častých dopravných nehod a podobně.

Stinger je na společném evropském trhu distribuovaný se software, který, v souladu s legislativou platnou ve většině evropských zemí, neumožňuje detekci radarů a laserových měřičů rychlosti. Pokud používáte Stinger v zemi, která detekci radarů nezakazuje, např. ČR, máte možnost do Stingeru nahrát software, který nabídne i tyto funkce a Váš Stinger se tímto změní na luxusní detektor radarů. S pomocí volitelného laserového modulu lze dokonce aktivovat jak pasivní, tak i aktivní ochranu proti laserovým měřičům rychlosti!

Samozřejmě to platí i opačně, takže v zemích, kde je používání antiradarů zakázané, lze tyto funkce rychle a jednoduše vymazat.

Systém Stinger spolu s modulem Stinger Laser je v současné době jediné zařízení na trhu, které je legální v celé EU a které komplexně řeší ochranu Vašeho vozidla jak před radary, tak i před laserovými měřiči rychlosti!

 Kontakt: Antiradary.cz

  g+   sdílet