EMA micro Alarm

  g+   sdílet  

Nový zabezpečovací systém s nejjednodušší možnou instalací, bez nutnosti jakékoliv montáže, určený pro libovolný vůz. Snadno přenositelný z vozu do vozu, snadno ovladatelný pomocí vašeho mobilu.

EMA je miniaturní elektronický alarm, sdružuje v jednom těle kompletní GSM část, senzory, záložní Li-Ion akumulátor a napájecí část 12V včetně standardizovaného konektoru.

Pro zprovoznění stačí jen vložit SIM kartu a celé zařízení zasunout do napájecího konektoru (konektor zapalovače) vašeho vozu. Nyní jen prozvoníte. Zařízení si automaticky uloží vaše číslo se kterým pak komunikuje. Pro další, podrobnější nastavení nebo změny můžete použít jednoduché SMS příkazy nebo připojit pomocí USB konektoru vaše PC. EMA s vámi komunikuje jednoduše, intuitivně. Snadno přidáte další telefonní čísla vašich členů rodiny nebo zaměstnanců, změníte texty SMS, název zařízení, pokud bude třeba, nastavíte senzory.

EMA je trvale zasunutá v napájecím konektoru (konektor zapalovače) automobilu. Jakmile vůz opouštíte, jen krátce prozvoníte z vašeho mobilu. Ema se zaktivuje a její senzory naklonění, otřesů, polohy a zvuku, detektor poklesu napětí v síti, popřípadě externě připojené senzory, hlídají váš vůz. Při některé z událostí které lze konfigurovat, jako například narušení prostoru vozu (zvuk, pohyb), naklonění (odtah), startování (detekce poklesu napětí v palubní síti) nebo neoprávněného pohybu vozidla (GSM lokátor) – kterákoliv událost spustí okamžité volání na přednastavená mobilní čísla, popřípadě pošle SMS. Vy pak máte možnost na dálku prostor odposlouchávat a případně sledovat přibližnou trasu vozidla.

EMA pracuje ve dvou ovládacích režimech:

Pokud máte Emu zasunutou do napájecího palubního konektoru, kde je napětí i v době, kdy je vůz zaparkován (vypnut motor), ovládáte zařízení (ARM/DISARM) z vašeho mobilu buď pouhým prozvoněním nebo SMS zprávami.
V případě, že je Ema instalována v zásuvce, kde se napětí 12V ztratí při vypnutí spínací skříňky, tedy v režimu parkování, lze tento stav využít k automatické aktivaci hlídání (ARM). Po vytažení klíčku je odpočítáván nastavený čas a po jeho uplynutí je automobil hlídán. Mobilní telefon tedy používáte pouze k deaktivaci při opětovném vstupu do vozu. Napájení zařízení zajišťuje vnitřní Li-Ion akumulátor.

Možno zakoupit v obchodě Alza.cz

  g+   sdílet