GSM EXEO – ochrání Váš dům před promrznutím

  g+   sdílet  

GSM EXEO – správce a strážce vašeho domu ochrání Váš dům či skleník  před promrznutím = katastrofou

Letošní krutá zima potvrdila, že GSM Exeo je propracované opravdu do posledního detailu. Když se má něco pokazit, pokazí se to právě v okamžiku, kdy se nám to nejméně hodí. I topení ve vašem domě, je jen technické zařízení, které se pokazí právě, když je venku hodně stupňů pod nulou a o následcích na vodovodním řádu je asi zbytečné se dále rozepisovat.

Často se nemusí jednat o vážnou závadu, stačí pokles tlaku v systému nebo jen dětský žertík s vypnutým hlavním jističem vašeho domu ba dokonce weekendového domku na horách. V takových  případech obdržet včasnou informaci právě o výpadku proudu v domě nebo o poklesu teploty například pod pět stupňů je přímo k nezaplacení. Právě touto problematiku se vývojáři GSM Exeo zabývali velmi důsledně. GSM Exeo je propracovaný systém dálkového ovládání vytápění doplněn právě o možnost zaslat ALARMovou SMSku při poklesu teploty pod nastavenou hodnotu.

Slova vývojáře společnosti zabývající se vývojem a výrobou GSM Exeo: „GSM Exeo je na trhu více než 4 roky a těší se oblibě řadě spokojených zákazníků. Ano musím přiznat, že to člověka opravdu  potěší, když Vám na linku technické podpory zavolá zákazník s tím, že Vám jen chce poděkovat, že to děláme dobře a že naše zařízení mu ušetřilo nemalé peníze a nepříjemnosti, jen tím, že včas dostal SMSku, že v domečku na horách má čtyři stupně. Vzhledem k tomu, že se jednalo o weekendový dům na horách, plánoval tam jet až o weekendu, díky SMS od GSM Exeo vyrazil na hory hned a začal problém s topením urychleně řešit.“

Vhledem k úspěchům této zdánlivě jednoduché funkce jsme rozšířili GSM Exeo o možnost připojení dalších vzdálených bezdrátových až čtyř teploměrů, například pro hlídání teploty v místnosti s vodovodním čerpadlem, zimní zahrady se vzácnými rostlinkami, bazénu, skleníku nebo vinného sklepa. Pro každý teploměr je možné nastavit prahovou teplotu, pro kterou má dojít k odeslání teploty. Samozřejmostí je možnost dotazu na teploty ve kterémkoli okamžiku. Takže ještě před příjezdem na hory, budete vědět jak promrzlý sníh bude.

GSM Exeo se tak stalo univerzálním strážcem pro řadu dalších aplikací. Například hlídání teploty v chladničkách pro vakcíny.

Nečekejte na příští zimu a pořiďte si Nové Exeo již nyní ve zvíhodněném SETu včetně záložního Li-Ion akumulátoru.

Více o GSM Exeo zde

Více informací, technickou specifikaci a návody ke stažení naleznete na www.gsmexeo.cz

Telefon technické podpory: 720 404 500

Poruchu na vašem topení neovlivníme, včasná informace však minimalizuje škody !

GSM Exeo český výrobek

  g+   sdílet