Pořiďte si spolehlivý autoklíč a prožijte svátky bez starostí

  g+   sdílet  

Také patříte k velké části řidičů, která má pouze jediný klíč od svého auta? Pokud ano, riskujete zbytečné komplikace v tu nejméně vhodnou dobu. Tou jsou i vánoční svátky a zimní dovolené, kdy mnoho z nás vyráží na návštěvy za rodinou a příbuznými, na lyžování do hor nebo na oslavy Silvestra. Ztracený nebo rozbitý klíč Vám ale může všechny plány pořádně překazit, když najednou kvůli nefunkčnímu klíči zjistíte, že nemůžete nikam jet, nebo ještě hůř, že v zimních mrazech zůstanete i s rodinou stát před zamčeným autem.

autoklic

Zvlášť nepříjemné je řešit podobné situace právě během svátků, kdy má mnoho autoservisů a klíčových služeb zavřeno. Mimo město navíc nemusí být snadné najít poblíž spolehlivého technika, který by Vám auto nouzově otevřel a vyrobil nový klíč v odpovídající kvalitě.

Rozhodně je lepší se na podobné situace předem připravit a, ještě než odjedete na dovolenou, navštívit klíčaře, který se specializuje na výrobu autoklíčů, a pořídit si náhradní klíč od svého vozu. Ten byste měli mít vždy uložený na bezpečném, ale dostupném místě, abyste jej mohli v případě potřeby použít. Pokud běžně používaný autoklíč nosíte v kapse, uložte ten rezervní například do zavazadla, které necháváte v hotelu, nebo si jej uschovejte na hotelové recepci.

Pro výrobu nového klíče k automobilům prakticky všech značek a modelů běžných na našem trhu se můžete zastavit například na kterékoliv pobočce KLÍČOVÉHO CENTRA (doporučujeme předem zavolat a domluvit si konkrétní čas schůzky s technikem). K výrobě autoklíčů jsou zde používány prvotřídní polotovary od italského dodavatele Silca, světové jedničky ve výrobě klíčů, autoklíčů a strojů a zařízení pro profesionální klíčaře. Výsledkem je tak vždy autoklíč, který kvalitou i funkcemi zcela odpovídá originálu a u kterého máte záruku kompatibility s Vaším vozem, funkčnosti a dlouhé životnosti. KLÍČOVÉ CENTRUM má otevřeno až do 23. 12. 2021 včetně, a také mezi svátky.

Pretty,Young,Woman,Standing,And,Looking,Keys,Of,Car,In

Až si budete nechávat klíč vyrábět, doporučujeme navíc využít službu MYKEYS Safe a svůj autoklíč tak navždy pojistit proti ztrátě. MYKEYS Safe je unikátní služba, která umožňuje uložení digitální kopie Vašeho klíče (jeho mechanické i elektronické části) na vysoce zabezpečený cloud. Ke službě patří aplikace, v níž si můžete klíče zpřístupnit a spravovat pouze Vy. Pokud budete v budoucnu potřebovat nový autoklíč, stačí přijít s aplikací a zažádat o výrobu klíče. Technik na provozovně si všechny potřebné informace po Vašem potvrzení stáhne z cloudu a klíč Vám vyrobí – i pokud u sebe zrovna nemáte originál, původní klíč je nefunkční nebo jste všechny klíče ztratili. Všechny české i zahraniční klíčařské provozovny zapojené do služby MYKEYS Safe najdete na stránkách www.mojeklice.com.

 

 

  g+   sdílet