JABLOTRON 100: Totální ochrana vašeho majetku!

  g+   sdílet  

Nemůžete se rozhodnout jaký vybrat alarm pro ochranu vašeho majetku? Specialisté z firmy KFS ALARM mají jasno! Doporučují zabezpečovací zařízení, které získalo hlavní cenu na veletrhu Pragoalarm 2012.  Vítězem se stal alarm JABLOTRON 100. Tento systém porazil všechny přihlášené exponáty a získal hned hlavní cenu Grand Prix.

Zbrusu nový alarm JABLOTRON 100 prošel velice náročnými bezpečnostními testy. Byl posuzován z hlediska novosti řešení, kvality parametrů, společenského přínosu, uživatelských vlastností, zákaznické podpory a souladu s legislativou. Firma KFS ALARM instaluje JABLOTRON 100 zejména klientům, kteří chtějí nadčasové zabezpečovací zařízení.

Kosmická technologie ve vašem domě

Novinkou není pouze převratné patentované ovládání, ale celáarchitektura zabezpečovacího zařízení. Vše je doslova revoluční – rozsah komponent, variabilita počtu periferií, sběrnicové uspořádání, nový bezdrátový protokol, možnosti komunikace a vzdáleného servisního i uživatelského přístupu. Toto zařízení je krokem do budoucnosti a je zároveň zárukou, že ho nebudete muset po pár letech měnit.

Kompletně dokonalé zabezpečení

Firma KFS ALARM používá nové zařízení jako velmi účinnou ochranu proti narušení soukromí, odcizení majetku i proti požáru. JABLOTRON 100 vám může nabízí paletu individuálních řešení a zabezpečovacích prvků, které fungují buď bezdrátově nebo ve sběrnici. K dispozici tak máte například mikrovlnný detektor pohybu v bezdrátovém provedení, plášťovou ochranu budou zajišťují venkovní detektory pohybu a infrazávora. Požární bezpečnostní systém je pojištěn optickým kouřovým detektorem a detektorem výbušných plynů. 

Geniálně snadné ovládání

Zařízení se může pochlubit převratným systémem ovládání. Můžete s ním zabezpečit jak velký podnik, tak malou domácnost. Přestože je JABLOTRON 100 vysoce profesionální zabezpečovací systém, který vyžaduje odbornou instalaci specialisty z firmy KFS ALARM, je uživatelsky velmi přívětivý.

Ústřednu JABLOTRONU 100 můžete lehce ovládat 300 uživatelskými kódy. Signalizace je řešena přehledným semaforovým systémem na principu zelených a červených signálek. K vysoké úrovní zabezpečení přispívá rovněž moderní způsob verifikace. Všechny kroky potvrzujete zadáním kódu, přiložením unikátní RFID karty nebo čipu.

Máte nezodpovězené otázky? Zavolejte nám ještě dnes a navštivte webové stránky s tipy na profesionální zabezpečení www.kfs.cz

  g+   sdílet