Žádné krádeže, žádné problémy! Fotopasti chytají zloděje přímo při činu.

  g+   sdílet  

V minulosti bylo téměř nemožné chytit zloděje drobné kriminality při činu. Nasazování špionážních kamer bylo drahé a složité. Hlídání ostrahou drahé a neúčinné. Dnešní doba se konečně trochu přiklonila na stranu poškozených. Nasazování fotopastí je snadné, efektivní a okradený má k dispozici řadu konkrétních důkazů, které jsou dostatečné pro usvědčení zloděje.

Typickou situací jsou krádeže drobného majetku z venkovních prostor firem. Firma KFS ALARM, která se instalací těchto kamer profesionálně zabývá již několik let, má řadu případů, kdy fotopasti pomohly odhalit firmám pachatele majetkových trestných činů. Ať už šlo o vnitřní nebo venkovní prostory, po nasazení fotopasti SG660M na stožár docházelo k téměř okamžitému odhalení zlodějů.

Výhodou fotopasti SG660M je její maskování v pouzdře, které perfektně splývá s okolím. Kamera se spustí při jakémkoliv pohybu a video se ukládá na SD kartu nebo do vnitřní paměti. Obrovskou výhodou je napojení na GSM systém. Takže kamera sama odešle fotku formou MMS. Pro zajištění nočního provozu je kamera vybavena IR LED pro noční snímání s dosvitem až 15 metrů. V nočním režimu se automaticky spouští také infrablesk s dosvitem až 15 m.

Fotopast jednoduše nainstalujete na venkovní stěnu, stožár nebo na strom. Můžete tak sledovat noční život nejen ve firmách a hlídaných objektech, ale třeba i v lese. Kamera je napájena čtyřmi nebo osmi AA bateriemi a funguje při provozní teplotě od -20 do +70 stupňů Celsia. Uživatelsky velmi příjemnou funkcí je 2,4“ LCD displej. Fotografie a video si tak můžete okamžitě prohlédnout.

Přístroj je vyráběn v úpravě proti vandalismu. Tudíž ho můžete nasadit i do náročných terénů. Velkou výhodou jsou malé rozměry 14 x 9 x 6 cm. Zařízení je opravdu mobilní, účinné a uživatelsky velmi příjemně ovladatelné.

  g+   sdílet