Auto skutečně není trezor! Pořiďte si trezor do auta?

  g+   sdílet  

„Vaše auto není trezor!“ hlásají značky na parkovištích u téměř každého obchodního centra. Pojďme si spočítat, co všechno musíte odnést ze svého automobilu, abyste si uchránili své cennosti. Mobil, peněženka, GPS, notebook, tablet, autorádio. To jsou jen základní věci, které by ve Vašem autě neměly být, aby nelákaly zloděje a už byste na ně potřebovali samostatnou tašku. Co se s tím dá dělat? Nechávat věci v autě se Vám jistě nechce, všechny je nosit sebou nemůžete, protože je neunesete a navíc nikdy nevíte, kdy se na Vás jaký kapsář zaměří jako na svou oběť. Odpovědí může být autotrezor.

autotrezor-trezor-na-gps-s5t

Následující tři trezory jsou distribuovány firmou Kanaco s.r.o..

První model S5T je vhodný k zabezpečení vaší GPS a dalších cenností.  Hliníková a ocelová konstrukce, patentovaný mechanismus dvojitého zamykání a systém připoutání autotrezoru ocelovým lanem zaručují vysokou bezpečnost a zároveň snadnou manipulaci.

trezor-do-auta-autotrezor

Druhý model, CS-601, je v automobilu upevněn pomocí desky s ocelovým lanem, má elektronický zámek na šestimístný kód a pokud kód zapomenete, dá se otevřít pomocí klíče. Pro snadnou manipulaci je taktéž vybaven ocelovým kotvícím lanem.

trezor-do-auta-autotrezor-small-box-s-pevnym-ukotvenim

Třetí trezor typu Small box s certifikátem Z1 je pevné konstrukce z oceli o tloušťce stěny 2mm a 4mm víkem. Trezor má hmotnost cca 14 kg a proto je velmi těžké ho odnést. Upevnění trezoru ke karoserii v zavazadlovém prostoru je provedeno přes dno schránky pomocí montážních destiček.

Trezory do automobilů dodává firma Kanaco s.r.o.

 

  g+   sdílet