FANTOM – unikátní zabezpečení vyhledávající nejen vozidlo

  g+   sdílet  

kanaco fantom

Autonomní zařízení FANTOM slouží k vyhledávání postrádaného auta nebo jiného předmětu. Jeho hlavní předností je dlouhá životnost, jednoduchá obsluha, není potřeba odborné montáže a instalace je zjednodušená na banální vložení na bezpečné místo. Odtud FANTOM pravidelně vysílá zjištěné souřadnice objektu na telefon uživatele nebo na obslužný server. Většinu času však spí a šetří energii. Cena provozu zařízení je zanedbatelná.

Fantoma skryjete na vhodné utajené místo Vašeho vozu. A vše ostatní obstará Fantom sám. Většinu času spí a šetří energii. Ale několikrát denně zapne na krátko modem, aby zjistil, zda není poptávána jeho poloha nebo požadován režim vyhledávání. Jedenkrát týdně Fantom projeví svou životaschopnost odesláním zprávy s polohou, stavem kreditu SIM karty, teplotou a dalšími provozními informacemi. V případě, který věříme obyčejně nikdy nenastane, stačí odeslat povel „vyhledávání“ a po jeho doručení Fantom začne hlásit svou polohu. Kapacita baterií stačí na 2 – 3 roky běžného provozu. Rozhodující je tedy Váš důvtip při umístění Fantoma. Následná cena provozu je již zanedbatelná a šance návratu ztraceného majetku absolutně nejvyšší.

Kam s ním?

Moderní GPS přijímače se mnohdy obejdou bez přímého výhledu na nebe. Váš Fantom bude pracovat zpoza čalounění stropu, zavazadelníku i dveří. Lze jej umístit do sedadla, do motoru, do nárazníku. A v létě třeba do skůtru nebo do auta z půjčovny na zahraniční dovolené. Vždy je co chránit!

Obsah balení

Svůj nový Fantom dostanete plně funkční. Plastový obal (102mm x 57mm x 20mm) v sobě skrývá telefonní modem, GPS přijímač, mikroprocesor a baterie. Součástí zabezpečení a ceny je předplacená SIM karta, samozřejmě i nepovinný internetový obslužný profil s podporou dispečinku pro případ nouze na první rok v ceně a uživatelský manuál.

Provozní poplatek na další další rok či roky činí 960,- Kč vč. DPH ročně, který však není povinný, rozhodnete-li se svého Fantoma obsluhovat výhradně sami dle návodu z vlastního mobilu.

Jak Fantom pracuje v běžném nastavení:

Fantom 1x týdně vysílá kontrolní SMS zprávy s GPS polohou a stavem kreditu SIM karty, teplotou a dalšími provozními informacemi. Pracovní cykly Fantomu lze jakkoliv nastavovat.

Fantom 2x denně zapne modem a registruje se do sítě GSM za účelem zjištění případné přítomnosti SMS povelu. Pracovní cykly Fantomu lze i v tomto případě nastavovat podle potřeby.

V případě nouze, či potřeby odešlete na Fantoma SMS s povelem a Fantom, až se probudí, povel příjme, podrobí se mu a začne svoji polohu vysílat ve 20ti minutovém cyklu.

Klíčové informace:

Fantom není potřeba připojovat k elektroinstalaci vozu, funguje tedy zcela samostatně bez rizik spojených s instalací a omezením záruky na vozidlo

Fantom je bez obav z rušiček rádiového signálu a identifikování

Pracovní cykly Fantomu lze nastavovat podle potřeby pomocí SMS nebo webovém profilu

Finanční náklady na provoz Fantoma jsou zcela zanedbatelné (při standartním využití do 100 Kč ročně)

Baterie výdrží až 3 roky podle způsobu používání

Máte průběžný přehled o stavu a GPS polohy Fantoma (hlídaného objektu)

Fantom je efektivní nástroj na dohledání postrádaného majetku

Jste bez nebezpečí ztráty soukromí

Máte příslib morální satisfakce z dopadení případného zloděje

Sleva 8% z ceny pojistného u České pojišťovny

Hrajeme s Vámi Fair Play!

Fantom není hračka. Je to mimořádně efektivní nástroj na dohledání postrádaného majetku. Pokud se Vaše auto, zmizelé během prvního roku provozu, nenajde, vrátíme Vám peníze za Fantoma zpět.

Za těchto podmínek:

jen pro vozidla do 3,5t

jen po dobu jednoho roku od prodeje (aktivace jednotky na webovém profilu a do týdne vepsat VIN vozidla)

jen pro ty Fantomy, které s webem pravidelně komunikovaly (bez výpadků delších než 2 týdny)

Podmínka pro výplatu: Předložit TP, Protokol o krádeži, Potvrzení o přerušení pátrání.

Technické parametry:

  • Rozměr: 102mm x 57mm x 20mm
  • Hmotnost: 132 g
  • Rozsah pásma: 900/1800 Mhz
  • Pracovní teplota: -30°C – +85°C
  • Baterie: 3x kvalitní lithiové AA 1,5 V s výdrží až 3 roky podle způsobu používání

Více informací získáte na stránkách Kanaco

  g+   sdílet