Next dává lidem pocit bezpečí již čtvrtstoletí

  g+   sdílet  
detail_kovani_SD104_zdroj_foto_Next

Zdroj: NEXT

Bezpečnostní dveře Next odolávají i útvaru rychlého nasazení. A zloději kolem nich jenom projdou a věnují se bezproblémovým špatně zabezpečeným dveřím. Zejména proto dává již 25 let značka Next lidem neocenitelný pocit bezpečí. 

Příběh začal již v roce 1990, kdy se dva absolventi přírodovědecké fakulty Ivan Pavlíček a Miroslav Kothera rozhodli vyrábět do té doby na našem trhu nedostupné bezpečnostní dveře. V Běchovicích si pronajali údržbářskou halu a dali se do díla. První bezpečnostní dveře na českém trhu s kódovým označením Next SD 3 spatřily tedy světlo světa již v roce 1991. Dnes je firma Next jedničkou na našem trhu a ročně vyrobí a prodá okolo 5000 kusů bezpečnostních dveří zejména na českém trhu. Například v Praze má téměř každý čtvrtý byt dveře této značky.

Ivan Pavlíček - Next, Praha 25. února 2015

Zdroj: NEXT

Od doby začátků uběhlo již mnoho času, ale jedno se nemění. Profesionální tým firmy Next klade velký důraz a vysoké nároky na výzkum, vývoj a zakázkový charakter výroby každého jednotlivého kusu dveří. „Chceme zákazníkům dopřát nejen maximální míru bezpečí a moderní materiály i designy, ale zejména se věnujeme individuálnímu charakteru výroby každých dveří. Od první chvíle mají každé dveře číslo a kompletujeme a strojíme je pro konkrétního zákazníka. Nechceme dodávat plechové krabice z automatu polepené fólií. Zákazník má právo dostat dveře, které vyhovují jeho potřebám a přáním, nikdo je nepřekoná a budou sloužit desítky let,“ říká Ivan Pavlíček, ředitel Next.

Ivan Pavlíček - Next, Praha 25. února 2015

Zdroj: NEXT

V roce 1995 se firma rozrůstá a dochází k zakládání poboček. Opravdu zlomovým byl rok 2002, kdy lze bez nadsázky říci, že povodně spláchly starý Next. Paradoxně tato velká voda firmě pomohla a nastartovala nový růst. Současně s katastrofálními škodami přišla i odvaha restrukturalizovat firmu a inovovat sortiment. V roce 2004 se výroba přestěhovala do Budyně nad Ohří, kde firma koupila a zrekonstruovala starou textilní továrnu. V Praze má Next showroom, kde si může každý zákazník dveře Next prohlédnout, a také se zde nachází vedení firmy.

Dalším charakteristickým rysem bezpečnostních dveří Next je nekompromisní důraz na kvalitu montáže. Firma vychází totiž z předpokladu, že bezpečnostní dveře stoprocentní montáž a servis nutně potřebují. „Jsme výjimeční v tom, že děláme každé dveře na míru zákazníkovi a je tedy logické, že k nim také poskytujeme precizní montáž a servis. Nechceme mít sto dealerů, z nichž každý namontuje deset – dvacet dveří do roka. Naši montéři instalují stovky dveří ročně, často i přes pět set a jsou v tom opravdu nejlepší.“ tvrdí Pavlíček. Next je navíc schopen zajistit komplexní bezpečnostní řešení, včetně mříží, fólií, kamerových systémů, alarmů a třeba i napojení na centrální bezpečnostní systém.

Next disponuje silným a stabilním týmem zkušených techniků a bezpečnostních specialistů, z nichž většina zde pracuje déle než deset let. Ti všichni jsou připraveni každému pomoci s výběrem těch správných dveří. Samozřejmostí je, že všechny deklarované parametry dveří Next jsou pravidelně testovány a certifikovány v akreditovaných laboratořích a zkušebnách a splňují tak všechny požadavky aktuálních evropských norem. Jsou připraveny dávat svým majitelům tu nejvyšší možnou míru bezpečí a být i v budoucnosti lídrem trhu.

Více ZDE

  g+   sdílet