Společnost 2N získává ocenění iF DESIGN AWARD 2019. Vítězný produkt vznikl v Česku

  g+   sdílet  

Světově proslulé ocenění za nejlepší design získal komunikátor 2N® Indoor Talk, který uspěl v soutěžní disciplíně Produkt a v kategorii Technologie budov. Ocenění iF DESIGN AWARD uděluje každý rok nejstarší nezávislá designérská organizace na světě International Forum Design GmbH sídlící v Hannoveru.

IF_Design_logo_2019

2N Indoor_Talk_black

N® Indoor Talk je domácí odpovídací jednotka pro audio komunikaci s návštěvníky u dveří. Produkt vyvinutý společností 2N v České republice zvítězil u poroty skládající se ze 67 členů – nezávislých expertů z celého světa. Hodnotitele zaujal estetický vzhled produktu se skleněným povrchem a výrazně podsvícenými ikonami, zvuk v HD kvalitě a možnost přizpůsobení potřebám uživatele. Konkurence v soutěži byla značná: o vítězství a pečeť kvalitního designu letos usilovalo přes 6400 přihlášených produktů z 50 zemí.

2N_Indoor_talk_life

 „Jsme světovým leaderem ve vývoji IP interkomů a odpovídacích jednotek, které využívají v rezidenčních a kancelářských budovách miliony lidí v mnoha zemích. Z ocenění iF DESIGN AWARD 2019 pro komunikátor 2N® Indoor Talk máme velkou radost. Potvrzuje, že při vývoji nových produktů ve spolupráci s českými designery postupujeme správným směrem,“ komentuje Tomáš Vystavěl, ředitel divize produktů společnosti 2N Telekomunikace.

Více informací o produktu 2N® Indoor Talk najdete v sekci „Design Excellence” na stránce iF WORLD DESIGN GUIDE.

 

 

 

 

 

  g+   sdílet