D-Link představuje nové funkce a přepracovaný design aplikace mydlink

  g+   sdílet  

Vylepšená aplikace mydlink nabízí inteligentnější, přizpůsobitelnější a intuitivnější ovládací prvky pro moderní chytrou domácnost

IMG_20200902_112322

IMG_20200902_112514

Společnost D-Link, globální dodavatel síťových řešení, představuje svoji zcela přepracovanou aplikaci mydlink. Nová verze aplikace mydlink je doplněná o funkce, které rozšiřují její možnosti a nabízejí uživatelům ještě intuitivnější rozhraní, aby mohli kdykoli a odkudkoli snadno a bezpečně ovládat a monitorovat svoji chytrou domácnost.

Aplikace mydlink nyní podporuje chytré nastavení Bluetooth pro rychlé zprovoznění bezpečnostních kamer. Zcela nová funkce Scenes umožňuje ovládat a automatizovat v libovolném zadaném čase činnost několika propojených zařízení.

D-Link přináší také několik dalších funkcí, které rozšiřují možnosti využití aplikace. Mezi ně patří zdokonalený časový rozvrh provozu zařízení, automatizace ovládání nebo ochrana soukromí. Užitečná je také vylepšená časová osa událostí, která umožňuje snadno a rychle zjistit, kdy se něco stalo, a přehrát související videa.

„Při všem, co děláme, myslíme především na zákazníky, což dokládá i náš další vývoj aplikace mydlink. Proto věnujeme neustále zvláštní pozornost zpětné vazbě, kterou dostáváme, a zejména požadavkům týkajícím se nových funkcí a vylepšení ochrany soukromí, které naši zákazníci potřebují,“ říká Kevin Wen, prezident D-Link Europe.

Aplikace mydlink je určena k ovládání a monitorování chytrých domácích zařízení z řady mydlink – bezpečnostních kamer, chytrých zásuvek nebo senzorů – přímo ze smartphonu nebo tabletu. Portfolio mydlink nabízí tuto robustní, bezpečnou a vysoce škálovatelnou technologii už déle než deset let a slouží více než šesti milionům registrovaných uživatelů. Platforma je hostována v pěti regionálních datových centrech po celém světě, aby se zajistilo dodržování příslušných předpisů o ochraně soukromí a osobních údajů v jednotlivých zemích.

Aplikace mydlink je kompatibilní se službami Google Assistant a Amazon Alexa a je zdarma ke stažení pro iOS a Android. Chcete-li se seznámit s vylepšenou aplikací mydlink a jejími novými funkcemi, navštivte: https://dlink.to/newmydlink 

Další informace můžete najít na https://eu.dlink.com/mydlink.

Dostupnost a cena

K získání dalších informací kontaktujte místní pobočku D-Link 

O společnosti D-Link

Společnost D-Link již více než 30 let navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, zabezpečovací řešení pro IP kamerové systémy a technologie pro automatizaci domácnosti. Jako světový lídr v oblasti konektivity, společnost D-Link transformuje firemní sítě a jejich vybavení tak, aby fungovaly efektivněji. Je také klíčovým inovátorem v oblasti chytrých domácností. Umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.

D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb.

Pro více informací o společnosti D-Link navštivte stránky www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.

 

  g+   sdílet